Reklam

Hammarby IF – Östersunds FK

4 april 2016 at 21:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Ikväll så spelas den sista matchen i omgång 1 i Allsvenskan 2016. Det är inget mindre lag än Hammaby IF som kommer att spela mot en av nykomlingarna till Allsvenskan – Östersunds FK. Matchen kommer att spelas kl. 19:00 ikväll, och på förhand ser det ut som att det grönvita Stockholmslaget Hammarby IF kommer att plocka hem matchen.

Speltips

Hammarby IF är ett lag som alltid är svårt att känna till. Laget har mycket varierande säsonger där fiaskon, och framsteg avlöser varandra. Däremot verkar Hammarby IF fått igång spelet helt okej denna säsong. De lyckades med bedriften att slå ut sina stora konkurrenter Djurgårdens IF och AIK från Svenska Cupen. Vilket kanske överraskade många som hade förväntat sig att Hammarby IF skulle sluta på en bottenplacering i årets upplaga av Allsvenskan.

Vi tror helt klart att Hammarby IF kommer ha en bra säsong. Ett stort publikstöd är viktigt, framförallt i en premiär. Därför tror vi att klacken kommer att sjunga sina spelare till en vinst i premiären som förväntas bjuda på massor av åskådare.
  • Hammarby IF vinner matchen – Odds: 1.70

Spela hos MyBet

Denna gång har vi valt att spela på den allsvenska matchen på MyBet som bjuder på ett otroligt brett utbud av bra odds på alla världens matcher. Här hittar vi enkelt till Allsvenskan 2016 där vi kan betta på odds som håller en god nivå. Se till att du har lagt till ditt bet innan kl. 19:00 ikväll för att vara med att kunna vinna pengar på matchen.
  • Tyskt spelbolag
  • Exklusiva bonusar
  • Bra utbud
Feedback