Annons

Speltips : Fotbolls-VM 2022 i Qatar: Harry Kane: Bäste målgörare

20 november 2022 at 00:00 - Fotboll, VM
Uppdaterad
152
0
Eftersom att jag är född på 80-talet tillhör jag den senare delen av Tipsextra-generationen. Laget i mitt hjärta är Tottenham Hotspur där jag som liten blev fascinerad av Gary Lineker främst, men även Paul Gascoigne givetvis. Som Spurs-supporter har man vant sig med en hel del motgång genom åren, men lite hopp har man fått på senare tid, först med de fina åren när Gareth Bale storspelade sig igenom Premier League och senare när Harry Kane slog igenom på allvar. Höjdpunkten är Champions League-finalen mot Liverpool 2019. Har svårt att se något toppa det inom de närmsta åren.

Är ganska old school i mitt tippande då jag föredrar 1X2, men slår gärna till med ett Asian eller Över/Under för att hitta lite fördelaktigare odds.
Visa mer
Show less

Fotbolls-VM 2022 i Qatar

Chans: 18%
Spelvärde: 162,00%
Lägsta spelbara odds: 5,56
Units: 3/10
LeoVegas Till LeoVegas
Vi tippar vinnaren av skytteligan i VM 2022. Läs om de starkaste kandidaterna till att bli skyttekung i Qatar 2022.

Det finns otroligt många bra anfallare som kommer att delta i VM 2022. En av favoriterna att vinna skytteligan är Belgiens Romelu Lukaku, trots att han har varit skadad under större delen av den här säsongen. Men enligt de senaste rapporterna kommer han att vara spelklar tills mästerskapet drar igång. Vi vet sedan tidigare att han är en utpräglad målskytt som dessutom har fantastiska framspelare bakom sig - Kevin De Bruyne. Om dessa två får igång samarbetet i anfallsspelet så kommer många försvar att få det svårt att hålla tätt bakåt i 90 minuter.

Andra kandidater att vinna skytteligan

Förutom Belgiens stjärnanfallare finns det andra som definitivt kommer att utmana om att vinna skytteligan och en av dom är Harry Kane i England. Han fullständigt öser in mål i klubblaget Tottenham Hotspur och gör även detsamma i landslaget, en av dom större anledningarna att han gör så mycket mål är för att han förvaltar straffsparkarna och är en notorisk målskytt som har förmågan att skapa farliga målchanser från de svåraste situationerna.

Listan kan göra hur lång som helst när det kommer till potentiella skytteligavinnare, dom andra kandidaterna som vi plockat ut är Ronaldo som inte riktigt fått det att lossna i Manchester United denna säsongen, dock vet alla vad han är kapabel till när han spelar för Portugal vilket han visade under kvalet till fotbolls-VM 2022. Förutom att han är en otroligt bra straffskytt så är han även en världsspelare att förvalta frisparkar och har en spänst när det kommer till huvudspel som inte många andra spelare kan mäta sig med.

Man får verkligen inte glömma en av tidernas bästa spelare Lionel Messi som trots sin ålder fortfarande levererar på den absolut högsta nivån vilket även gäller den nyligen korade Ballon d'Or vinnaren Karim Benzema som fullständigt vräkte in mål för klubblaget Real Madrid under förra säsongen, då han var en av de stora anledningarna till att de vann både La Liga och Champions League. Förväntningarna är stora på honom att han ska leverera för Frankrike under turneringen i Qatar.

Mitt speltips på vem som vinner skytteligan i VM 2022

Bäst förutsättningar sett till gruppmotstånd för att få en kanonstart på sin målproduktion anser jag är Harry Kane. I gruppen kommer de att möta Iran, USA och Wales. Inget av dessa landslag sitter på särskilt skrämmande försvarsspelare och med tanke på att Kane i Premier League ställs mot världens bästa backar vecka ut och vecka in är han van med tufft motstånd. Därmed har han stora chanser att tidigt ta en bekväm ledning i skytteligan. Dessutom gick England långt i både VM 2018 (fyra) och EM 2020 (silver), så förutsättningarna för honom att fortsätta producera långt in i slutspelet är goda. Mitt speltips är att Harry Kane vinner skytteligan i VM 2022.

  • 100 kr freebet i välkomstbonus!
  • Bäst i mobilen
  • Hög trovärdighet

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback