Reklam

Finland - Tjeckien: 1

Matchcenter
3 juni 2021 at 19:15 - Hockey, World Championship
3 jun 2021 at 09:22 (Uppdaterad 3 jun 2021 at 21:37) 03/06
9
0
Chans (1-X-2): 50-20-30%
Spelvärde: 132,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-0
ComeOn Spela nu hos ComeOn

Det finska landslaget är knappa underdogs mot Tjeckien i kvartsfinalen under Hockey-VM. Detta trots att Finland slutade tvåa i sin grupp medan Tjeckien blev trea. Även om oddsen visar på knapp tjeckisk seger skulle vi ändå hålla Finland som något av favoriter. De är regerande världsmästare och har en laganda som få andra kan matcha i turneringen. Räcker det för en plats i semifinalen för de finska lejonen eller blir det Tjeckien som hamnar bland de fyra främsta? Den 3:e juni får vi svaret och det är två minst sagt formstarka lag som ställs mot varandra.

Finland har varit en av de stora behållningarna

De finska lejonen inledde med att besegra USA med 2-1. Därefter föll man oväntat mot Kazakstan efter förlängning. Men efter förlusten har Finland gått rent och besegrat såväl Norge, Italien, Tyskland, Lettland och Kanada. Men tack vare att två av segrarna kom efter förlängning, samtidigt som USA gick rent efter premiären, slutade Finland tvåa i gruppen. Men spelmässigt har det sett bra ut och det är framförallt laget som imponerat med Lundell som poängkung.

Tjeckien har varit bekväma på isen

Tjeckien inledde med att förlora två raka matcher mot Ryssland och Schweiz. Men därefter har det gått bättre då laget vann mot Belarus, Sverige, Storbritannien, Danmark och Slovakien. Nu är frågan om man klarar av att vinna mot Finland också. När lagen möttes i maj vann Tjeckien men det var längesedan de båda nationerna möttes i en VM-turnering. Vi får backa tillbaka till 2017 för att hitta en VM-match mellan lagen.

Missa inte våra andra bettingtips och rekar inför kvartsfinalerna av hockey-vm!

Vi håller Finland högre

Det kommer att bli jämnt vilket oddsen visar men det här tror vi de finska lejonen grejar. Tjeckien har till viss del något mer individuell spets men Finland har ett kollektiv kryddat med spets. Det brukar vara avgörande i slutspel och förra värlsmästerskapen gick Finland och vann hela turneringen trots att de inte hade en enda NHL-spelare. Nu tror vi de ger sig själva att spela om medaljerna. Därför spelar vi Finland som segrare men vi väljer att köra Money Line för att inkludera förlängning och eventuella straffar.

  • Upp till 100 kr i välkomstbonus!
  • Bra utbud och odds
  • Smidiga utbetalningar

Kommentarer

Feedback