Annons

Speltips : Kalmar FF - Norrköping: 1

Matchcenter
16 maj 2024 at 19:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Guldfaageln Arena
Uppdaterad
7
0
Betting. That's it.
Visa mer
Show less

Allsvenskan

Chans (1-X-2): 52-25-23%
Spelvärde: 108,16%
Lägsta spelbara odds: 1,92
Units: 3/10
Hit/Miss: 1-1
Expekt Till Expekt
På torsdag riktas blickarna mot Guldfågeln Arena i Kalmar för ny allsvensk match. Vi är redan framme i omgång 9 där vi ser ett hemmalag som ska ha goda chanser att lämna bottenträsket.

Kalmar FF jagar säker mark

Förra säsongen var KFF det enda laget som lyckades vinna borta mot Häcken på Bravida arena i Allsvenskan, men i helgen kunde man ej följa upp den framgången utan fick se sig besegrade trots 1-0 ledning.

Jacob Trenskow som varit en av de bättre spelarna så här långt i Kalmar satte fjärde målet för säsongen och visst stod man upp riktigt bra och var marginaler ifrån att ta ledningen på nytt direkt i andra halvlek.

Istället kom både 2-1 och 3-1 för BK Häcken. Dino Islamovic var stolpträff ifrån reducering samt Trenskow hade nytt läge som brändes.

Förlust men ändå ingen katastrof för Jensens lag som har något vettigt att bygga vidare på till veckans match mot Peking.

Norrköping såg slitet ut

Efter några starka prestationer så kom dippen för IFK Norrköping som åkte på en 6-2 smäll på Friends Arena mot AIK samt ett tungt 2-1 nederlag hemma mot Hammarby senast.

Andreas Alm var inte nöjd med insatsen där laget inte riktigt gick att känna igen där energin redan såg ut att sina bland nyckelspelare som Traustasson och Nyman.

Truppen håller ingen större bredd och med det vi fick se mot Bajen så har jag väldigt svårt att tro på en elva utan rotatation här. Klart minus för Norrköpings bredd och fysik är det jag vill få sagt.

Mitt allsvenskan tips: Kalmar FF rak seger till 2.08 hos Expekt.

Peking har endast fått med sig en poäng på tre matcher när man spelet borta på vanligt naturgräs:

  • Mjällby AIF 0-3
  • IFK Göteborg 1-1
  • AIK 2-6

Även om smålänningarna varit ojämna i inledningen så tycker jag ändå man sett skapliga ut och kanske till och med förtjänat mer poäng.

I den senaste matchen på Guldfågeln Arena lossnade det rejält när de rödvita besegrade Halmstads BK med klara 5-2.

Löser man andra raka hemma i den populära sommarstaden på östkusten? Jag får en stark känsla att de gör det.

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback