Reklam

Espanyol - Levante: Över 2,5 Mål

Matchcenter
16 september 2018 at 16:15 - Fotboll, Spanien - LaLiga
RCDE Stadium    Alberto Undiano
16 sep 2018 at 15:19 (Uppdaterad 16 sep 2018 at 18:09) 16/09
17
0
Chans (över-under): 52-48%
Spelvärde: 101,92%
Lägsta spelbara odds: 1,92
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-0
Unibet Spela nu hos Unibet
Cornella-El Prat bjuder in till match under söndagen där Espanyol gästas av Levante. Hemmalaget spelar en betydligt mer offensiv fotboll än under fjolårssäsongen och samma sak gäller för Levante. Kan vi bjudas på ett målkalas månne?

Espanyol har blandat lite inledningsvis på säsongen och står just nu på fyra poäng efter tre spelade omgångar. Oavgjort mot Celta Vigo (1-1), vinst mot Valencia (2-0) samt förlust mot Alaves (1-2) innan landslagsuppehållet. Förra säsongen fick vi se ett mycket defensivt Espanyol under ledning av Sanchez Flores, men det är helt andra bullar i dessa dagar med Rubi vid rodret. Det såg vi inte minst i hemmamötet mot Valencia där Espanyol faktiskt klev på ganska mycket framåt, vilket jag inte räknat med. Nu är det Levante på menyn och Espanyol lär inte visa någon större respekt mot den typen av motståndare, vilket kan vara en smula farligt. Inga nya bekymmer hos hemmalaget som troligtvis kör med samma elva som senast.

Levante har fått en bra start på säsongen då laget samlat på sig fyra pinnar efter tre matcher. Helt klart godkänt då Betis (3-0), Celta Vigo (1-2) samt Valencia (2-2) stått för motståndet. Precis som hos Espanyol så spelade Levante en väldigt defensiv fotboll tidigare, men den ser jag inte större spår av i dagsläget. Visst lär de krypa hemåt en smula här men så fort chansen ges så sticker de på bred front i det offensiva. Det var precis så laget spelade i bortamötet mot Betis och vi lär få se något liknande nu. Defensivt är jag dock inte speciellt imponerad av Levante och de saknar viktige Coke i dagens möte. Dessutom är mittback Postigo ett frågetecken efter att ha klivit av mot Valencia senast. Då är frågan om de orkar stå emot Espanyol.

Jag tror vi får se en offensiv fotboll på Cornella-El Prat under söndagen och har därför goda förhoppningar om att få se minst tre mål i matchen. Vi testar över 2,5 mål till oddset 1,96 hos Unibet!

/[email protected]

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback