Reklam

Eibar - Leganés: Över 2,0 Mål

Matchcenter
22 september 2018 at 16:15 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Municipal de Ipurua    Mario Melero
22 sep 2018 at 15:32 (Uppdaterad 22 sep 2018 at 18:07) 22/09
10
0
Chance (over-exact-under): 40-30-30%
Spelvärde: 116,00%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-0
Bethard Spela nu hos Bethard
Match på Municipal de Ipurua under lördagen dit Leganes letat sig för en drabbning mot Eibar. Spelbolagen tror på en målsnål historia men jag tror mycket väl att vi kan få se ett gäng mål till trevligt odds.

Eibar hade en mindre bra start på säsongen med två raka förluster men har nu repat sig och plockat fyra pinnar på de två senaste matcherna. Senast en mycket stark poäng på bortaplan mot Atletico Madrid (1-1) där baskerna faktiskt hade samtliga tre poäng med endast sekunder kvar av matchen. Givetvis surt men den prestationen lär ändå gett en del självförtroende när de nu vänder hem till Ipurua igen. Inget Atletico på andra sidan idag och då tror jag vi får se en mer offensiv uppställning från Mendilibar. Eibar brukar sätta offensiven i fokus inför de egna fansen, vilket vi sett mot både Huesca (1-2) samt Sociedad (2-1). De lär inte ha någon större respekt för Leganes och det tror jag kommer gynna överspelet.

Leganes har inte fått någon rolig start på säsongen då laget placerar sig i botten av tabellen med endast en inspelad poäng på fyra matcher. Extra sur förlust i senaste omgången mot Villarreal (0-1) där Leganes brände en straff och sedan släppte in matchens enda mål. Med den start laget fått så tror jag inte de reser till Eibar för att gneta till sig något oavgjort resultat och vara nöjda där. Tuff bortamatch givetvis men jag tror inte att Leganes har någon större respekt för Eibar och lägger sig på handbollsförsvar här. De har ändå gjort lite mål framåt och har alla möjligheter till att skaka om ett offensivt Eibar. Frågan är om de har vad som krävs i det defensiva. Nio insläppta är ingen bra siffra och försvarsspelet har inte sett bra ut.

Väldigt fint odds på över 2,5 mål i den här matchen men jag väljer att gardera mig lite med att spela över 2 mål till höga 2,15 hos Bethard. Det innebär att insatserna betalas tillbaka vid exakt två mål.

/[email protected]

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback