Reklam

Eibar - Huesca: Över 2,5 Mål

Matchcenter
19 augusti 2018 at 18:15 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Municipal de Ipurua    Eduardo Prieto
19 aug 2018 at 13:27 (Uppdaterad 19 aug 2018 at 20:07) 19/08
34
0
Chans (över-under): 50-50%
Spelvärde: 105,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-2
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook
Tre nya matcher från La Liga under söndagen och först ut har vi Eibar som tar emot nykomlingen Huesca hemma på Ipurua. Dessa två lag möttes på försäsongen och precis som då så tror jag att vi kan få se en del mål i afton.

Eibar stod för en fullt godkänd fjolårssäsong då laget landade på en 9:e plats till slut. Till den här säsongen har de blivit av med en del nyckelspelare men Mendilibar styr fortfarande skutan och det är det viktigaste. Han ställer höga krav och får nästan alltid ut max av sina spelare. Offensivt har Eibar blivit av med duktige Inui inför den här säsongen men jag tycker ändå att det finns tillräckligt med krut framåt. Enrich verkar äntligen blivit kvitt sina skadebekymmer och det är viktigt om Eibar ska lyckas i år. Defensivt har de tappat ett par viktiga spelare och det har inte heller sett särskilt bra ut i den biten på försäsongen. Här kommer de storma framåt, som alltid på Ipurua, och det kan man bli straffade för.

Huesca är nykomlingar i La Liga då laget plockade en av två direktplatser i Segundan förra säsongen. Givetvis stora förändringar i truppen och jag tycker att det ser spännande ut i den offensiva delen. Lite oprövade kort i Samuele Longo och Cucho men båda två hade en lyckad fjolårssäsong och jag tror att de håller en bra nivå även i högstaligan. Defensivt har de inte slängt ut några större pengar och fått nyförvärven Luisinho och Etxeita. Två herrar med rutin från La Liga förvisso men de håller ingen större klass. Kikar vi till träningsmatcherna för Huesca så har de varvat vinster med förluster. Det har dock nästan alltid varit målglada tillställningar då sex av sju matcher klivit över 2,5 mål. De lär säkert inleda defensivt till en början här men jag tror att de rycks med när Eibar stormar framåt.

Ipurua brukar bjuda på en fartfylld fotboll och jag tycker det är upplagt för det även idag. Träningsmatchen lagen emellan slutade 2-1 till Huesca och jag tror på minst tre mål även här. Över 2,5 mål spelas till fina 2,10 hos Betfair!

/[email protected]

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback