advert

Eibar - Girona: Över 2,5 Mål

Matchcenter
21 december 2017 at 19:30 - Fotboll, Spanien - Primera División
Municipal de Ipurua    Ignacio Iglesias
21 dec 2017 at 11:50 (Uppdaterad 21 dec 2017 at 21:30) 21/12
51
0

Chans (över-under): 49-51%
Spelvärde: 107,80%
Lägsta spelbara odds: 2,04
Units: 5/10
Hit/Miss:
Betsson Spela nu hos Betsson
Två matcher från La Liga under torsdagen och den första av dessa hittar vi på Municipal de Ipurua där Eibar tar emot Girona. Det brukar bli bra fart när Eibar spelar inför de egna fansen och därför tycker jag att det är ett intressant odds som erbjuds för överspelet.

Eibar hade en mycket trist start på säsongen men har verkligen spelat upp sig mot slutet då laget har fyra vinster och ett kryss på de fem senaste matcherna. Det innebär att laget har fint häng på en europaplats med endast tre poäng upp till sjätteplacerade Villarreal. De spelar inte med någon större press på sina axlar med andra ord och därför tror jag att vi får se ett väldigt offensivt hemmalag i dagens match. Det har fungerat väldigt bra på hemmaplan den senaste tiden så det är nog dumt att ändra på den taktiken. Eibar har gjort 13 mål på hemmaplan den här säsongen och 12 av dessa mål har kommit i de fyra senaste hemmamatcherna mot Levante (2-2), Real Betis (5-0), Espanyol (3-1) och Valencia (2-1). Inga större avbräck hos baskerna som lär mönstra samma elva som senast.

Girona har varit en pigg nykomling så här långt då laget placerar sig på en 9:e plats med endast en poäng upp till en europaplats. En nykomling som spelar helt respektlöst och precis som Eibar så kommer de in till kvällens match med en fin form. Två raka segrar i ryggen för Girona där Espanyol (1-0) och Getafe (1-0) besegrats. Inga målkalas direkt men både Espanyol och Getafe är lag som inte är kända för att släppa på bromsen direkt. Jag tror på en helt annan matchbild den här gången och då brukar inte Girona vara sena med att hänga på. Innan senaste bortakampen mot Espanyol så hade de fyra raka bortamatcher med över 2,5 mål. Så detta är inget lag som kryper hem och lägger sig på handbollsförsvar.

Talar för spelet:

  • Två lag som spelar utan någon större press på sig i jakten på en europaplats borde innebära offensivt upplägg
  • Eibar har galen målform på hemmaplan med 12 mål på de fyra senaste hemmamatcherna
  • Fyra av de fem senaste bortamatcherna för Girona har klivit över 2,5 mål
  • Gästerna har ett tungt defensivt avbräck i avstängda mittfältaren Alex Granell

/[email protected]

  • Svenskt spelbolag
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback