Reklam

Eibar - Getafe: Över 5,5 kort

Matchcenter
21 april 2018 at 13:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Municipal de Ipurua    Ignacio Iglesias
21 apr 2018 at 09:22 (Uppdaterad 21 apr 2018 at 15:46) 21/04
26
0
Chans: 58%
Spelvärde: 112,52%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 7/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Två matcher från La Liga under lördagen och först ut hittar vi Eibar - Getafe från Municipal de Ipurua. Två lag som spelar en fysisk fotboll och det skulle förvåna mig om vi inte får se en hel del varningar här.

Om vi inleder med att kika på lagens kortsnitt den här säsongen så hittar vi Eibar på 74 varningar, vilket ger oss ett snitt på strax över 2 kort per match. Inte speciellt högt men jag tycker ändå att baskerna har ett gäng herrar som kan elda igång dagens match. Pape Diop kan stå för en hel del fula tacklingar på mittfältet och Ivan Alejo brukar röra upp en hel del känslor med sina filmningar. Båda två förväntas starta idag.

Bollar vi över till Getafe så hittar vi hela 119 varningar på kontot denna säsong, vilket ger oss ett skyhögt snitt på strax över 3,5 kort per match. Det finns heta spelare över precis hela planen hos madrid-laget och det brukar bli grisiga matcher när laget är igång. I förra omgången mot Valencia (1-2) hade vi inte en enda varning efter timmen spelad, men det berodde enbart på domaren. Han la ribban väldigt högt och det var också anledningen till att det urartade ordentligt till slut. 8 gula och 1 rött kort den sista halvtimmen säger det mesta - och Getafe plockade sju av dessa gula kort.

Domare i dagens match är Ignacio Iglesias Villanueva och det tycker jag är en bra domare för vårt kortspel. Han snittar nästan exakt 5,5 kort per match denna säsong på de 16 matcher han dömt. När det hettar till ute på planen brukar han inte vara sen upp med korten och känslor lär vi garanterat få se idag. Senast dömde han Villarreal - Athletic och där kastade han ut 10 gula och 1 rött kort.

Vi spelar över 5,5 kort hos Unibet där ett gult kort räknas som 1 och ett rött kort som 2. Maximalt antal kort per spelare är satt till 3.

/[email protected]

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback