Reklam

Chelsea - Southampton: 1

Matchcenter
22 april 2018 at 16:00 - Fotboll, England - FA Cup
Wembley (neutral)    Martin Atkinson
20 apr 2018 at 10:24 (Uppdaterad 22 apr 2018 at 17:52) 20/04
40
0
Chans (1-X-2): 68-20-12%
Spelvärde: 102,68%
Lägsta spelbara odds: 1,47
Units: 7/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet

Southampton ser ut att hamna allt närmare en degradering till The Championship. Något oväntat enligt mig själv då laget besitter en hel del intressanta spelare. Jag tycker dock laget har en tydlig svaghet, anfallsuppsättningen. Shane Long och Charlie Austin är inga spelare jag håller speciellt högt och det är absolut inga spelare man lutar sig tillbaka emot när det blåser.

Chelseas säsong är precis som Southamptons ett misslyckande, speciellt om man ser till ligaspelet. FA-Cupen är sista chansen till en pokal och jag tror Antonio Conte är väldigt sugen på att lägga vantarna på den. Italienaren kommer med all säkerhet lämna England efter säsongen och lär vilja addera ytterligare en titel på CV:t innan han drar. Med tanke på att laget i stort sett är helt avsågade ifrån CL-platserna i ligan så kommer det vara 100% fokus på matchen mot Southampton!

Talar för spelet:

  • Bra skadeläge i Chelsea, endast Marcos Alonso som saknas på grund utav avstängning. Man vilade tunga namn i torsdagens ligamatch, allt för att komma i bra fysisk form till semifinalen på Wembley.
  • Man mötte Southampton förra helgen och vände då ett 2-0 underläge till vinst med 3-2. Skulle bli förvånad om Conte går på samma misstag igen och släpper in två baljor mot The Saints, jag är övertygad om att man gjort läxan till denna match.
  • Allt fokus är på FA-cupen hos Chelsea, och speciellt hos Conte som vill avsluta sin sejour i Chelsea med en titel.
  • Southampton går kräftgång i ligan men har fortfarande en liten chans att klara sig kvar. Jag tror det kan bli svårt för sydkustlaget att hålla tankarna på rätt saker här. Chelsea är i grunden ett bättre lag och när inte Southampton har den rätta koncentrationen så ser jag en Southampton vinst som mycket avlägsen.
  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback