Reklam

Chelsea - Leicester City: 1

Matchcenter
18 maj 2021 at 21:15 - Fotboll, England - Premier League
Stamford Bridge    Mike Dean
17 maj 2021 at 17:06 (Uppdaterad 18 maj 2021 at 23:13) 17/05
6
0
Chans (1-X-2): 60-25-15%
Spelvärde: 120,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-1
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook

Chelsea har efter att de slog City på Etihad med 1-2 för drygt två veckor sedan förlorat två raka matcher, först hemma mot rivalerna Arsenal i förra Premier League omgången med 0-1 och nu senast i helgen när de hade chans att ta sin första titel med Tuchel som tränare föll de i FA-cupfinalen mot Leicester med 0-1. Det börjar att skaka lite smått om Londonlaget som såg så solida ut under nye tränaren. Med bara två matcher kvar att spela av säsongen måste de slåss in i det sista för att säkra Champions League nästa år.

Leicester hade allt i sina händer att ta sig till Champions League förra säsongen, men kraschade totalt i upptakten av ligan och hamnade slutligen utanför. Det förutspåddes att de skulle upprepa det i år igen. Men efter två svaga matcher mot Southampton(1-1)och Newcastle(förlust 2-4)studsade de sedan tillbaka i senaste omgången borta mot United, vinst med 1-2. Nu är de det laget som ligger bäst till för att spela i den europeiska mästerskapsturneringen nästkommande säsong. De kommer att sakna sin så viktige mittback Johnny Evans då han gick av skadad i FA-cupfinalen.

Tippar att Chelsea som förlorat två raka matcher vinner mötet. De var det bättre laget trots att de förlorade finalen i FA-cupen, för de hade flest chanser, men hade svårt att få in bollen. Dessutom med den stabilitet Tuchel satt i defensiven är risken väldigt liten för att det ska trilla in några bollar.  Tuchel har visat att han kan leda sitt Chelsea genom svåra matcher tidigare och då främst i CL-slutspelet. Med ett Liverpool som ligger och hotar med ett poäng bakom tippar vi därför att Chelsea tar ett steg närmare CL genom att vinna mot Leicester.

  • Spela för 100 kr och få gratisspel värt 100 kr!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback