Reklam

Borussia Dortmund - Liverpool FC

7 april 2016 at 23:05 - Fotboll, Europa - UEFA Europa League
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Igår var kvällen förgylld med matcher från Champions League, och som vanligt så är det dags förr Europa League-lagen att spela dagen efter. Det innebär att vi har flera sjysta matcher att se framemot ikväll. De matcher som kommer att spelas är av hög kvalité och med några av Europas bättre fotbollsklubbar. Stormatchen för ikväll spelas mellan Borussia Dortmund och Liverpool. En perfekt match att spela på om du frågar oss.

Högt odds på Liverpool

Inför kvällens match så kollar vi som vanligt runt på nätet för att hitta bäst odds på Europa League. Vi kände oss mycket nöjda med de odds som vi hittade inne hos Unibet. Där kommer vi att kunna spela på en vinst för Liverpool som delar ut 5,70 x din insats. Däremot finns det en anledning till att oddset är så högt. Det mest troliga är att Borussia Dortmund vinner matchen inför sin stora hemmapublik.

Matchen tror vi kommer bli svår för Liverpool. Det är aldrig lätt att komma ner till Dortmund för att spela inför ”den gula väggen” som stödjer Borussia Dortmund. Dessutom ser Borussia Dortmund ut att fått ihop sitt spel, och det råder egentligen inga tvivel om att de fortfarande är en av Europas främsta klubbar. Därför tror vi att det blir en vinst, alternativt ett oavgjort resultat. Men då krävs det att Liverpool spelar på sin högsta nivå.
  • Matchen slutar oavgjort – 4.15

Spela hos Unibet

Vi älskar att jämföra odds när vi vill betta på fotboll. Det kan skilja ganska mycket mellan olika spelsajter. Därför kan det vara bra att just jämföra innan du lägger det spel som du vill satsa på. Inne hos Unibet tycker vi att de alltid erbjuder några av marknadens bästa odds, och det är alltid lätt att höja spänningen i matchen igenom att vara inne och kika på de odds som spelsajten erbjuder.
  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta
Feedback