Reklam

Arsenal - Valencia: Över 2,5 Mål

Matchcenter
2 maj 2019 at 21:00 - Fotboll, Europa - UEFA Europa League
Emirates Stadium    Clément Turpin
30 apr 2019 at 13:01 (Uppdaterad 2 maj 2019 at 22:55) 30/04
50
0

Fotboll Europa League

Chans (över-under): 55-45%
Spelvärde: 108,35%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 3-1
Betsafe Spela nu hos Betsafe

Två lag där defensiven inte varit på topp de senaste matcherna.

Arsenal kommer från 3 raka förluster i ligan. Man har på dessa släppt in 9 mål. I senaste hemmamatchen åkte man på säsongens blott andra förlust hemma på Emirates. 

Fortsatt så saknas Bellerin, Holding, Ramsey, Suarez och Welbeck. Ramsey är ett enormt avbräck, och ironiskt nog så har han saknats i just de 3 senaste matcherna då man förlorat samtliga. En viktig spelmotor med andra ord.

Arsenal slog ut Napoli i kvarten och spelade faktiskt riktigt bra där. Man släppte inte in ett mål och gick vidare med bekväma 3-0 totalt. Dock har Napoli varit riktigt uselt senaste tiden men ändå.

Valencia kommer till denna match efter en totalt 5-1 seger mot ligakonkurrenten Villarreal. I ligan ligger man på en 6e plats. Alldeles för många oavgjorda matcher för att hota om en topp 3 placering.

I Europaspelet har man lyckats bättre dock. Valencia slutade 3a i sin Champions League grupp för att den vägen hamna i Europa League. Man slog ut Celtic, Krasnodar och senast Villarreal.

Nu väntar en otroligt tuff bortamatch. Men ser man till vad Arsenal presterat senaste tiden så finns alla chanser till framgång på Emirates för Marcelinos mannar. 

Arsenal är allt som oftast målgaranti på hemmaplan. Valencia har även de en stark offensiv med Rodrigo och Gameiro på topp. 

Jag ser ett Arsenal som kommer gå för seger här. Man vill inte åka till svårspelade Valencia med ett negativt resultat. Samtidigt tror jag att Valencia kan kontra väldigt effektivt här, för chanser kommer att ges.

Passa på hämta en 100% bonus upp till 500 kr hos Betsafe nu!

  • 100% upp till 500 kr i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback