Reklam

Evenemang

Ligor och turneringar

På den här sidan får du en överblick av de mest populära idrottsevenemangen. För att läsa mer om ett specifikt evenemang eller liga så klickar du på eventet. Där finns samtliga nyheter om det aktuella eventet. Betting.se bevakar de flesta stora ligorna inom de största sporterna, både nationellt och internationell. Huvudfokus ligger av naturliga skäl på fotboll, då det är den största sporten, men vi har även täckning på tennis och ishockey. Vi har några av landets främsta experter inom sportsbetting.

Varje dag kan du läsa speltips inom, hockey, fotboll, tennis och numera e-sport. Det betyder givetvis inte att vi lägger andra sporter åt sidan. Vi kommer täcka massa olika idrotter när det vankas olympiska spelen till exempel. 2018 är det dags för vinter OS i Sydkorea, sedan har vi också junior-VM i ishockey, Champions League och en rad andra ligor och turneringar att hålla koll på. Betting.se kommer ge dig allt du behöver veta inför dramatiken!


Nations League

Nations League

Nations League är UEFA's nytillskott. Nations League har tagit bort de tråkiga och betydelselösa vänskapsmatcherna och istället infört matcher som betyder något. Bra prestationer i Nations League leder dessutom till en direktkvalificering till EM 2020.


Premier League 18/19

Manchester City vann säsongen 2017/18 övertygande och utan större bekymmer när man fullkomligt körde över allt som kom i stod i ens väg. Pep Guardiola hade fått in sin taktik och sin filosofi i laget och det syntes att det gav resultat. Inför säsongen 18/19 så klev Manchester City in som stora favoriter att återupprepa förra säsongens triumf, men man gjorde det tillsammans med förhandsfavoriterna Liverpool som kom till Champions League final den gångna säsongen. Kan Liverpool hålla sig jämna säsongen ut så är man utan tvekan med och konkurrerar om titeln denna säsong. 

Premier League 18/19

SHL 2018/2019

SHL 2018/2019

SHL 2018/2019 är igång och till en början var Växsjö Lakers, som vann SHL förra säsongen stora favoriter. Ett favoritskap som dock verkar ha varit felbedömt. 


OS 2020

OS 2020 hålls i Tokyo, ett mästerskap som kommer att bli otroligt sevärt. Vi kan räkna med sevärda invigningar, grymma atleter och rekordbrytande prestationer. För första gången på länge får vi vänja oss vid att en av världens främsta idrottare genom tiderna, Usain Bolt, inte kommer vara med. Han har som bekant lagt ner karriären så vi får hoppas på att några nya förmågor kan steppa upp och ta hans plats på den stora scenen. För svensk del ställer vi vårt stora hopp till simmerskan Sara Sjöström som är jättefavorit att vinna på flera distanser. Läs om alla förutsättningar här hos Betting.se!

OS 2020

JVM 2019

JVM 2019

JVM brukar vara en publikfavorit i Sverige och inte är väl det konstigt när man år efter år kan ställa upp med några utav de bästa juniortrupperna hockeyhistorien sett. Sverige har en stabil upplaga med många intressanta spelare. Sverige har alltid massor av talanger och blivande stjärnor i sitt lag och denna gång är inget undantag. Dags för den 43:e upplagan 2019.


EM 2020

Få de senaste och viktigaste förutsättningarna inför Europamästerskapet i fotboll som går av stapeln år 2020. För första gången någonsin så spelas mästerskapet på ett flertal olika spelplatser runtom i Europa. Bra eller dåligt, det får ni avgöra själva men en sak som är säker är att vi kommer erbjudas en folkfest likt aldrig förr! Regerande mästare är Portugal som tog sin allra första titel någonsin när man besegrade Frankrike efter mål av ingen mindre än Edér. Bortsett från att turneringen kommer att spelas i olika länder så kommer det för första gången vara 24 deltagande lag. 

EM 2020

Champions League

Champions League

Europas finaste klubblagsturnering går vid namnet Champions League och representeras varje säsong av de allra bästa klubblagen i Europa. 32 lag slåss om en trofé, en ära och chansen att titulera sig bäst i Europa. Den här säsongen är kanske intressantare än någonsin då ett flertal lag har fyllt på rejält i laget. Vi har till exempel PSG med nyinköpte Neymar och supertalangen Kylian Mbappé. Manchester United med Paul Pogba, Romelu Lukaku och så småningom Zlatan Ibrahimovic. På förhand Följ med oss när vi går igenom turneringen med kampanjer, nyheter och speltips från start till stopp.


Feedback