Annons

SSC Napoli - Champions League 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, SSC Napoli

Hela spelschemat

Napoli går in i Champions League 2023/24 efter en makalös säsong. Scudetton är tillbaka i Neapel efter 33 långa år. Geniet Spalletti har dock lämnat tränarposten och nu är det upp till bevis för fransmannen Rudi Garcia att förvalta Spallettis arv. Laget tog sig även hela vägen till en CL-kvartsfinal i våras. Garcia har ett digert arbete att göra för att förbereda laget inför en tuff CL-höst. Frågan är om Napoli kan ta ännu ett steg eller om fjolåret var en engångsföreteelse? 

Odds på SSC Napoli i Champions League 2023/24 

Se utvalda odds Champions League vinnare i tabellen på Napoli i mästarturneringen 23/24, grupp C.

Odds: Napoli Champions League 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinnare 29,00

Styrkor 

Laget har en högstanivå på sina offensiva spelare som är mycket hög. När Osimhen och Kvaratskhelia är på spelhumör så får i princip alla andra lags försvar stora problem. Utöver den offensiva spetsen så har Napoli även ett mycket hårt arbetande och spelskickligt mittfält, samt att försvaret har sett mycket stabilt ut. Laget har egentligen alla delar för att vara ett komplett lagbygge som kan vara med och utmana de allra största klubbarna över en CL-säsong.  

Svagheter 

Utan ovan nämnda Osimhen och Kvaratskhelia så är Napoli ett mycket sämre fotbollslag offensivt. Man är helt enkelt väldigt beroende av sin gyllene duo på offensiv planhalva. Frågan är också hur mycket Spalletti var orsaken till lagets defensiva förvandling under fjolåret? Man var urstarka defensivt och släppte bara in 28 mål i Serie A. Vi tror att Napoli kan komma att släppa in fler mål bakåt under Garcias ledning. 

Fakta och historik 

Vårens kvartsfinalplats var faktiskt Napolis bästa placering någonsin i Champions League. Innan detta hade man som bäst tagit sig till en åttondelsfinal. Värt att notera här att i år deltar Napoli i CL-sammanhang för endast åttonde gången i ordningen.

Kommentarer

Feedback