Annons

Grupp C i Champions League 2023/24

Uppdaterad
peter.foitzik peter.foitzik
Eftersom att jag är född på 80-talet tillhör jag den senare delen av Tipsextra-generationen. Laget i mitt hjärta är Tottenham Hotspur där jag som liten blev fascinerad av Gary Lineker främst, men även Paul Gascoigne givetvis. Som Spurs-supporter har man vant sig med en hel del motgång genom åren, men lite hopp har man fått på senare tid, först med de fina åren när Gareth Bale storspelade sig igenom Premier League och senare när Harry Kane slog igenom på allvar. Höjdpunkten är Champions League-finalen mot Liverpool 2019. Har svårt att se något toppa det inom de närmsta åren.

Är ganska old school i mitt tippande då jag föredrar 1X2, men slår gärna till med ett Asian eller Över/Under för att hitta lite fördelaktigare odds.
Visa mer
Show less

Här hittar du odds vinnare Champions League 2023/24 på Grupp C som innehåller ett par storlag vilket gör att vi kan vänta oss ett par riktiga smällkarameller här under hösten. Real Madrid är såklart favoriter att ro hem gruppsegern, men Napoli vill nog vara med och slåss om segern. Union Berlin har viss potential och kan nog skrälla mot de större lagen på hemmaplan. Braga lär få det otroligt tufft här och man lär vara nöjda om man lyckas säkra en tredjeplats i grupp C.  
 

Odds vinnare grupp C - Champions League 23/24 

Se oddsen i tabellen nedan om vilka som är favoriter att vinna grupp C. 

 
Så avgörs grupp C i Champions League 2023/24 

Som vanligt möts alla lag i gruppen på hemma- och bortaplan. Det innebär sex matcher totalt för varje lag. Grupp C startar med att Real Madrid tar emot Union Berlin på den nyrenoverade Santiago Bernabeu. Samtidigt åker Napoli till Braga som favoriter att plocka hem tre pinnar tillbaka hem till Neapel. De två bäst placerade lagen i gruppen efter sex spelade matcher går vidare till åttondelsfinal. Trean får fortsätta i Europa League. Laget som slutar sitt i gruppen får inte fortsätta att spela i Europa denna säsongen. 

Tabell Champions League grupp C

Se ställningen uppdateras live under säsongen nedan för Champions League tabell grupp C.

Speltips: Vinnare Champions League grupp C:

Real Madrid är knappa favoriter att vinna gruppen före Napoli. Den är upplagt för en jämn kamp mellan lagen här. Napoli imponerade i fjol och vann sin grupp framför Liverpool. Real Madrid hade lite problem senast då man endast vann sin grupp med en poängs marginal framför Leipzig. Union Berlin och Braga har inte klass nog att utmana om gruppsegern, men de lär vara väldigt taggade att slå giganterna Real Madrid. Vilket öppnar upp för Napoli. Vi tippar på en liten skräll här att Napoli lyckas vinna grupp C till oddset 3.00 hos Expekt .

TILL EXPEKT!

Kommentarer

Feedback