Annons

Grupp C i Champions League 2022/23

Grupp C är inte den lättaste gruppen att hitta speltips Champions League 22/23. Det kommer att bli en stenhård fajt mellan Bayern, Barcelona och Inter om gruppsegern. Tyvärr tror vi att Plzen inte räcker till på den här nivån och de kommer få kämpa oerhört för att ens ta några poäng. Lukaku, Mane och såklart Lewandowski har alla potential att bli årets skyttekung, beroende på hur långt deras lag lyckas ta sig i turneringen.

Odds vinnare grupp C – Champions League 2022/23

Se odds på vilket lag som är favoriter att vinna grupp C.

Så avgörs grupp C i Champions League 22/23

Inter mot Bayern direkt hemma på San Siro i öppningsmatchen. Varje omgång av grupp C kommer bjuda på en stormatch, vilket är en grym bonus. Laget spelar sex matcher mot varandra. En match på hemmaplan och en på bortaplan mot varje gruppmotståndare. Lag nummer ett och två efter sex matcher går vidare till Champions Leagues åttondelsfinal. Laget på tredjeplats får spela vidare i Europa League och laget på jumboplatsen är färdiga med sitt Europaäventyr för det här säsongen.

Speltips: Vinnare Champions League grupp C:

Bayern är knappa favoriter att knipa gruppsegern framför Barcelona. Medans Inter lurar där bakom. Plzen måste stå för århundradets bragd om man ska vinna gruppen, i alla fall om vi ser till oddsen. Vi tror att det kommer bli en mycket jämn kamp mellan de tre storlagen om de två slutspelsplatserna. Barcelona med Lewandowski lär vara supertaggade på att komma före Bayern och det känns inte alls omöjligt att det blir så. Barcelona vinner grupp C till oddset 3,00 @Unibet.

TILL UNIBET!

Kommentarer

Feedback