Annons

Royal Antwerp - Champions League 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Antwerpen

Hela spelschemat

Laget ångade fram i Belgien den senaste säsongen och vann ligan för första gången sedan slutet av 50-talet. Den gamle storspelaren Mark van Bommel är tränare och på planen leds laget av den rutinerade och meriterade lagkaptenen Toby Alderweireld. Dessa två herrar bidrar med viktig rutin från europeisk cupspel i ett orutinerat lag som går in i Champions League 2023/24. Framåt öser den rutinerade anfallaren Vincent Janssen in bollar. Svenske Jacob Ondrejka är ny i klubben och har fått ganska mycket speltid till en början. Kul med ännu en svensk att följa i årets CL.

Odds på Royal Antwerp i Champions League 2023/24

Se utvalda vinnare Champions League odds i tabellen på Royal Antwerp i CL 2023/24, grupp H

Odds: Antwerpen Champions League 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinnare 501,00

Styrkor

Ligatiteln säkrades framförallt med hjälp av en ramstark defensiv där laget släppte in klart minst mål i ligan. Här är såklart Alderweireld nyckelspelaren och han behövs på planen för att laget ska hålla tätt bakåt. Stortalangen Vermeeren går från klarhet till klarhet på mitten. Han är född 2005 och är redan ordinarie i laget. Ovan nämnda duo är mycket viktiga för lagets spel och Vermeeren kan nog bli ett av de stora genombrotten i årets gruppspel i Champions League.

Svagheter

Vi ställer oss frågande till om lagets offensiv kommer att räcka till mot de bättre lagen i CL. Visst är Janssen en bra målskytt men aningen begränsad. Sedan finns det en del andra spelare som kan slå igenom, men alla saknar egentligen erfarenhet av spel i CL. Lagkapten Alderweireld är också ganska skadebenägen, han behövs verkligen på plan och går han sönder kan det bli en riktigt tuff resa för laget i årets gruppspel.

Fakta och historik

Laget har egentligen ingen historia från spel i CL förutom att man var med i Europacupen 1957/58. Där blev det stryk mot Real MAdrid i den första rundan av turneringen.

Kommentarer

Feedback