Annons

Grupp H i Champions League 2022/23

Dags för sista CL-gruppen i vår serie om speltips Champions League 2022/23. Gruppen är grupp H, som på förhand ser ut att bli en kamp mellan giganterna PSG och Juventus. PSG är ganska klara favoriter att vinna gruppen och ta sig långt i CL. Juventus däremot är lite svårbedömda hur deras truppbygge håller i men de kan utan tvekan överraska. Om Juve inte så skulle komma upp i nivå så finns Benfica redo att slåss om andraplatsen bakom PSG. Maccabi Haifa är ett turneringens mindre bra lag, men där återfinns svensken Daniel Sundgren som kommer få spela några riktigt häftiga matcher i höst. Mbappe och Messi har så klart potential att vara med och slåss om skytteligatiteln.

Odds vinnare grupp H – Champions League 2022/23

Se oddsen i tabellen nedan om vilka som är favoriter att vinna grupp H.

Så av avgörs grupp H i Champions League 2022/23

Gruppen rivstartar med PSG mot Juve på Parc des Princes i första omgången. Sedan följer totalt sex omgångar där alla lagen möter varandra på hemma- och bortaplan. Ettan och tvåan i gruppen går som vanligt vidare till åttondelsfinal i CL. Det tredje placerade laget får chansen i Europa League. För det lag som sltuar sist i gruppen så får de ingen extra chans, utan de åker ur CL och är klara med Europa för i år.

Speltips: Vinnare av Champions League grupp H:

Som sagt vore det en skräll om inte PSG går igenom gruppspelet ganska komfortabelt och vinner gruppen. Juventus är inte i toppform just nu och deras trupp är inte i klass med PSG:s. Benfica är inte ett dåligt lag men att de skulle kunna utmana PSG över ett gruppsspel ser vi som orimligt. Maccabi Haifa är mer av deltagande lag som kommer vara glada för alla poäng de kan tänkas kriga sig till. PSG vinner grupp H till oddset 1,18 @Unibet.

TILL UNIBET!

Kommentarer

Feedback