Annons

Grupp H i Champions League 2023/24

Uppdaterad
peter.foitzik peter.foitzik
Eftersom att jag är född på 80-talet tillhör jag den senare delen av Tipsextra-generationen. Laget i mitt hjärta är Tottenham Hotspur där jag som liten blev fascinerad av Gary Lineker främst, men även Paul Gascoigne givetvis. Som Spurs-supporter har man vant sig med en hel del motgång genom åren, men lite hopp har man fått på senare tid, först med de fina åren när Gareth Bale storspelade sig igenom Premier League och senare när Harry Kane slog igenom på allvar. Höjdpunkten är Champions League-finalen mot Liverpool 2019. Har svårt att se något toppa det inom de närmsta åren.

Är ganska old school i mitt tippande då jag föredrar 1X2, men slår gärna till med ett Asian eller Över/Under för att hitta lite fördelaktigare odds.
Visa mer
Show less

Så har det blivit dags för den sista gruppen i vår genomgång av speltips med odds Champions League 2023/24. Barcelona är oddssättarnas favoriter att vinna gruppen. Bakom katalanerna hittar vi Porto som främsta utmanare om gruppsegern. Sjachtar Donetsk kan så klart skrälla från sin nya hemmaplan i CL i Hamburg. Royal Antwerp har också en viss potential men man får nog sikta in sig på tredjeplatsen här med svenske Jacob Ondrejka i laget.

 

Odds vinnare grupp H - Champions League 2023/24 

Se oddsen i tabellen nedan om vilka som är favoriter att vinna grupp H. 

Så avgörs grupp H i Champions League 2023/24

Som vanligt möts alla lag i grupp H på hemma- och bortaplan. Det innebär sex matcher totalt för varje lag. Royal Antwerp reser till Barcelona i gruppens första omgång. Noterbart här är att hemmalaget inte spelar på Camp Nou då renovering pågår. Sjachtar tar samtidigt emot Porto på sin temporära hemmaplan Volksparkstadion i nordtyska Hamburg. De två bäst placerade lagen när gruppen är färdigspelad går vidare till CL:s åttondelsfinaler. Trean får nya chanser i Europa League. Laget som slutar sist i grupp H får säga tack och hej till att som har med Europaspel att göra för resterande del av denna säsong.  

Tabell Champions League grupp H

Se ställningen uppdateras live under säsongen nedan för Champions League tabell grupp H.

Speltips: Vinnare av Champions League grupp H:

Barca ser starkare och starkare ut för varje år nu under Xavis ledning. Och våran gissning är att inte att något av de andra lagen kan hota deras väg mot gruppsegern. Sjachtar och Antwerp kan möjligtvis ge Porto en kamp om andraplatsen. Men vi ser inte detta som troligt. Barca vinner grupp H utan några större problem. Enda som kan fälla laget är om de inte kommer upp i nivå på sin temporära hemmaplan på Estadi Olimpic. Vi spelar Barcelona som gruppvinnare hos LeoVegas till oddset 1.42.

TILL LEOVEGAS!

Kommentarer

Feedback