Reklam

Zalgiris Vilnius - Malmö FF: Båda lagen gör mål: Ja - Speltips & Rekar

Matchcenter
19 juli 2022 at 18:00 - Fotboll, Europa - Champions League
LFF Stadium, Vilnius
18 jul 2022 at 12:43 (Uppdaterad 19 jul 2022 at 19:53) 18/07
114
0

Champions League

Chans: 53%
Spelvärde: 106,00%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-0
Bet365 Till Bet365

Många säger drömlottning för Malmö FF och visst ska man vara favoriter i detta dubbelmöte, men jag tror det kan bli problem på LFF Stadion i Vilnius. Mitt spel blir Båda lagen göra mål till 2,00.

Äntligen fick vi se lite utav det MFF man väntat på när laget körde över Norrköping i lördags. Trots att man vilade spelare som Christiansen och Birmancevic såg det otroligt stabilt ut där de nya spelarna Moustafa Zeidan och Joseph Ceesay klev in och täckte upp på ett imponerande sätt. Med lite effektivitet hade vi kunnat se ett par bollar mer i nät men man ska vara nöjda där även defensiven satt, vilket måste kännas extra skönt efter 5 insläppta mål i dubbelmötet mot Vikingur.

Zalgiris hade ledigt i helgen vilket kanske var behövligt efter att det krävdes förlängning mot FC Ballkani förra veckan i CL-kvalet. Men faktum är att det inte saknades chanser. Det brändes farliga lägen hej vilt på LFF Stadion där hemmalaget hade kunnat gjort 3-4 mål med lite medstuds. Tycker laget visade prov på en del kvaliteer och offensivt har man ett gäng utlänningar som är riktigt giftiga.

Zalgiris toppar A-Lygan två pinnar före jagande Hegelmann, som dessutom spelat två matcher mer. Fyra raka segrar är man uppe i och en målskillnad på 40-12 så här långt in på säsongen visar att Malmö måste visa respekt.

Spelare att hålla extra koll på är brasse-anfallaren Renan Oliveira och Francis Kyeremeh från Ghana som ofta hamnar i målprotokollet. Men det finns mer utländsk kvalite i övriga delar av laget med.

Jag tror många som inte sett litauerna spela utan endast kollar på senaste resultatet tänker att det här kommer bli enkelt. Att MFF gör mål känns rätt givet men att hålla nollan här är jag ytterst tveksam till.

Hemmalaget har självförtoendet med sig och några extra vilodagar. Det här kommer nog bli en rätt rolig och offensiv tillställning tror jag där förhoppningsvis båda lagen sätter dit den. Att spela MFF till under 1,70 känns inte alls aktuellt.

1-1?

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback