Reklam

Yuan Sijun – Craig Steadman: (AH: -1,5 Games) 1

17 augusti 2019 at 15:30 - China Championship
16 aug 2019 at 21:05 (Uppdaterad 23 aug 2019 at 18:21) 16/08
14
0
Chance (1-X-2) including handicap: 60-0-40%
Spelvärde: 114,60%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss:
888sport Spela nu hos 888sport
Multitalangen Yuan Sijun gör sin tredje proffssäsong och han har inlett den bättre än någonsin. Han gick långt i International Championship och pressade Shaun Murphy till skiljeframe. Här har 19-åringen fått en jättefin lottning mot Craig Steadman.
Talar för spelet
  • Yuan Sijun är i kalasform. Han slog en annan formspelare, Ricky Walden, i Riga och spelade sedan jämnt med Shaun Murphy i Kina.
  • Craig Steadman har inga toppar i sitt spel. Han är jämn, vilket hållit var honom på touren i snart tio år. Men det räcker inte längre.
  • Craig Steadman har inte imponerat den här säsongen. Bara en matchvinst så här långt, och det mot snart 50-årige Dominic Dale.
Talar emot spelet
  • Yuan Sijun kan ha en dålig dag där spelet inte stämmer. Då kommer Steadmans jämnhet kunna straffa honom.
  • Om Craig Steadman gjort sin hemläxa kommer han ut med ett extremt defensivt spel. Jag tror inte han är kapabel till det, men det kan störa Sijun.
  • Minushandikapp är alltid lite vanskligt, eftersom det räcker för spelaren att "bara" vinna matchen för att gå vidare i turneringen.

Yuan Sijun är en av de mest lovande kineserna på touren, vilket inte säger lite. Han gjorde inte mindre än 8 (!) 50-break i förlustmatchen senast mot Shaun Murphy (som gick till final).

Yuan Sijun har nollat Gerard Greene och ser inga farthinder, när han spelar snooker går han för seger så fort som möjligt. Matchbilden kommer passa Craig Steadman jättedåligt.

Engelsmannen är definitionen av en medelbra spelare. Han har hållit sig kvar på touren i snart ett decennium, med ett spel som inte utvecklats mer än nämnvärt. Hans enda chans här är att spela extremt defensivt, men frågan är om en det räcker för att pressa Yuan Sijun med den form han visat upp på sistone.

Den som inte vågar minushandikapp får godkänt värde i raka segern ner till omkring 1.40 (ger just nu 1.50 hos 888 Sport).

Spelet är Yuan Sijun att vinna matchen med -1,5 frame i handikapp (vinst på spelet vid seger 5-3 eller mer). 

  • 500% upp till 600 kr i välkomstbonus!
  • Bra mobilupplevelse
  • Innovativa kampanjer
Feedback