Annons

Speltips : Wolverhampton Wanderers - Everton: Draw no bet: 2

Matchcenter
20 maj 2023 at 16:00 - Fotboll, England - Premier League
Molineux Stadium    David Coote
16 maj 2023 at 18:40 (Uppdaterad 20 maj 2023 at 18:02) 16/05
14
0

Premier League

Chans (1-X-2): 30-30-40%
Spelvärde: 108,40%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 4/10
Hit/Miss: 1-1
NordicBet Till NordicBet
Vi rekar lördagens möte i Premier League mellan Wolves och Everton. Gästerna spelar för att säkra ett nytt kontrakt till nästa säsong.

Vargarna har gått på semester

Nu råkar Wolverhampton ha en helt fantastisk form på hemmaplan i Premier League där man har fyra raka segrar med NOLL insläppta mål.

Vackra siffror för ett lag som verkligen imponerat under våren och rättvist klättrar i tabellen. Visst kan man ta några steg upp till en symbolisk 11 plats som bäst, men räcker det som motivation för ett lag fyllt av utlänningar i största del portugiser?

Nytt kontrakt på spel för Everton

Det blev för tufft mot Manchester City i helgens ligamatch där Gundogan hade show med två mål och en assist. Everton gjorde väl en helt ok match ändå och borde kanske fått in en boll, men fokuset var redan inställt på den här fighten mot Wolves som kan bli nycken till att lösa kontraktet.

Just nu har Toffees allt i egna händer plus ett tacksamt schema med Bournemouth på Goodison Park som avlutande uppgift. Självklart är seger det enda man går för i detta möte då man ej vill sätta sig i en situation där man måste förlita sig på andra lag i sista omgången.

Bettingtips Wolves - Everton

Det är farligt att förlita sig på denna motivationsfaktor, men jag gör det här trots denna fina form vi sett på Wolves.

Mitt speltips blir alltså Everton DNB (pengrna tillbaka vid oavgjort).

Huvudargumentet är som jag skrev tidigare att de utländska stjärnorna i Wolves inte bryr sig ett smack mer och har redan landat mentalt nere på solkusten i Portugal.

Vi såg vad Everton kan när de nyligen krossade Brighton på bortaplan. Jag förväntar mig samma inställning här från Sean Dyches gäng.

Kolla in: MatchCenter för mer odds och statistik.

  • 100% upp till 500 kr i bonus!
  • För sportälskare!

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback