Annons

Crystal Palace - Premier League odds 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Crystal Palace

Lördag 27 april 2024

16:00 Fulham - Crystal Palace


Hela spelschemat

Roy Hodgson kom tillbaka som huvudtränare efter att Patrick Viera fått chansen en tid. Den rutinerade managern vände en dyster trend förra säsongen och hjälpe Crystal Palace till en stabil placering till slut. Inför den kommande upplagan tycker vi det råder högsta oklarheter i truppen. Fågel, fisk eller mittemellan? När vi kollar vinnare Premier League odds ser det ut som att det blir en placering i mitten av tabellen. 

Odds på Crystal Palace i Premier League 2023/24

Nedan ser du oddsen på Crystal Palace i Premier League säsongen 2023/24.

Odds Crystal Palace Premier League 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Att sluta på undre halvan 1,35
Åka ut 8,00

Information & Statistik: Crystal Palace

Styrkor

Roy Hodgson är en av de mes erfarna tränarna i världen och nyckeln till att Crystal Palace ska lyckas den här säsongen. Offensiven ser skaplig ut och kan Wilfred Zaha komma tillbaka till sin forna form blir det ett lyft. Just nu råder dock lite skadebekymmer på han samt Schlupp och Olise. Jefferson Lerma har värvats från Bournemouth vilket vi tror kan bli ett nyttigt tillskott.

Svagheter

De pratas om att Chelsea ska köpa den viktiga backen Marc Guehi. Försvinner han så försvinner en vital spelare i en redan skör defensiv. Luka Milivojevic, som varit väldigt bra på mitten under flera säsonger har redan lämna och kommer lämna ett hål på mitten. På köpsidan har det varit dött och känslan säger att truppen just nu är försvagad i jämförelse med ifjol.

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal titlar

Laget kommer från de södra delarna av London och stadsdelen Croydon. De har aldrig vunnit den engelska högstaligan, men nådde säsongen 1990/91 sin bästa placering någonsin när de slutade på tredjeplats. 1990 spelade de finalen av FA-cupen mot Manchester United som de förlorade. De var även en av de klubbar som var med om bildandet av Premier League 1992. 2016 nådde de för andra gången finalen av FA-cupen där de återigen ställdes mot Manchester United och förlorade även denna gång.

Deras största rivaler är Brighton, Millwall och Charlton.

Historik

Bildandet av den professionella klubben Crystal Palace skedde 1905, men redan 1861 uppstod amatörklubben Crystal Palace. Vissa menar att det är världens genom tiderna äldsta fotbollsklubb. Det starkaste argumentet för detta är att både amatörklubben som den professionella hade samma ägare och därmed att de med den kopplingen är det första laget i historien.

Spelschema, Crystal Palace

Lördag 27 april 2024

16:00 Fulham - Crystal Palace


Spelschema, Premier League odds 2023/24

Kommentarer

Feedback