Annons

Brentford - Premier League odds 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Brentford

Hela spelschemat

Premier League 2023/24 blir Brentfords tredje raka säsong på toppen av det engelska ligasystemet. Flera lag har drabbats av andraårssyndromet och halkat ner till Championship tidigare, men “The Bees” har bevisat att laget menar allvar. Anfallsstjärnan Ivan Toney har fått avtjäna sitt straff då han spelat på sina egna matcher, men inte ens det har stoppat Brentfords framfart. Efter en fin spurt var det nära europaspel och nu är den stora frågan om klubben har mer krut att ge för att ta nästa steg i tabellen?

Odds på Brentford i Premier League 2023/24

Nedan ser du oddsen på Brentford i Premier League säsongen 2023/24

Brenford Premier League 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Sluta på övre halvan 3,25
Topp 6 13,00

Betta på Premier League hos Expekt!

Information & Statistik: Brentford

Brentfords Styrkor

Lewis-Potter måste nämnas här då han troligtvis kommer blomma ut ordentligt. 22 år gammal och tillhörde Englands U21-landslag. Gjorde 13 mål och fyra assist för Hull, som kämpade i Championship. Han gjorde också mål i sin debut för Brentford mot Strasbourg, där han byttes in sista halvtimmen. Mer känd är 21-årige Aaron Hickey som närmast kommer från Bologna. Spelar främst som vänsterback/wingback, men är lika bra med båda fötterna, så han kan även spela till höger. Idealisk spelare för Brentford. Det gamla gardet kommer bli fortsatt betydelsefulla, Toney och Mbeumo. Defensivt finns Ben Mee med ovärderlig erfarenhet. Vi får såklart ej glömma Thomas Frank, som är en fantastisk tränare, jagad av flera storklubbar.

Svagheter

Många tänkte att förlusten av Christian Eriksen skulle få stor inverkan på laget, men icke. Klubben har bevisat att man kan ersätta de allra vassaste spelarna med nya och relativt oprövade namn. Det är svårt att peka ut någon större svaghet men kanske att bredden är något som inte håller för att man ska kunna utmana lagen i toppen på allvar. Med de förutsättningar som finns i Brentford måste man nästan ge maxbetyg på vad som har levererats under de två säsongerna i Premier League.

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal titlar

Laget kommer från västra London och uppstod 1889. De har aldrig vunnit högstaligan i England, men nådde säsongen 1935-36 sin högsta placering i seriesystemet någonsin när de slutade på en femteplats. De har pendlat mellan de olika divisionerna under större delen av 1900-talet, men har under 2010-talet etablerat sig i Championship.

Deras största rivaler är de två Londonklubbarna Queens Park Rangers och Fulham.

Historik

Laget kallas för ”The Bees”, smeknamnet uppstod under 1890-talet när studenter från Borough Road College hejade på sin klasskamrat, Joseph Gettins som spelade i laget, med orden “buck up Bs”. Utsända från den lokala nyhetstidningen som var på plats hörde fel och trodde att de ropade “Buck up Bees”. Det hela slutade med att det smeknamnet satte sig.

Kommentarer

Feedback