Reklam
26 mars 2018 at 13:35 - Fotboll, Träningsmatch, landslag
25 mar 2018 at 23:13 (Uppdaterad 14 maj 2018 at 08:34) 25/03
16
0
Chans (1-X-2): 25-21-54%
Spelvärde: 104,22%
Lägsta spelbara odds: 1,85
Units: 6/10
Hit/Miss:
CoolBet Spela nu hos CoolBet

Det blir en final mellan Wales och Uruguay i China cup. 

Wales tog en enkel seger mot Kina efter en storseger med hela 6-0. Bale var som väntat bäst på plan och han noterades för tre mål innan han klev av i den 62 minuten. Kina såg otroligt bleka ut i den matchen och jag vet inte vilka slutsatser jag ska dra av den här vinsten för Wales. Antingen är Wales riktigt bra eller så Kina riktigt dåliga. Jag tror mer på det sistnämnda. 

Uruguay tog en bekväm seger mot Tjeckien senast efter varsitt mål av lagets två största stjärnor Suarez och Cavani. Uruguay ser intressanta ut med sin starka trupp när VM sakta närmar sig. De kan smyga bakom de stora lagen utan att någon tar de på stort allvar. Jag tror att de kan gå långt i VM.

Det är helt annan klass på motståndet för Wales idag. Uruguay kom nämligen tvåa i det sydamerikanska VM-kvalet. Det är beviset på hur starkt lag man har. Jag tror att Wales får det tufft idag. De kommer bli pressade långt ner på egen planhalva och de kommer få svårt att hålla Cavani och Suarez mållösa. Jag spelar på Uruguay vinst. 

Talar för spelet:

  • Uruguay har har Suarez och Cavani som kan på egen hand avgöra den här matchen
  • Uruguay har bättre spelare än Wales på nästan alla positioner
  • Även om China cup inte är någon värdefull turnering så kan det ändå vara bra för självförtroendet att ha med sig en titel in i VM. 
  • Hög återbetalning
  • grymt bra välkomstbonus
  • relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback