Reklam

Villarreal - Barcelona: Över 3,0 Mål

Matchcenter
10 december 2017 at 20:45 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio de la Ceramica    Ricardo De Burgos
10 dec 2017 at 15:53 (Uppdaterad 10 dec 2017 at 22:40) 10/12
39
0
Chance (over-exact-under): 58-24-18%
Spelvärde: 130,14%
Lägsta spelbara odds: 1,31
Units: 6/10
Hit/Miss:
10Bet Spela nu hos 10Bet
Toppmatch på Estadio de la Ceramica under söndagskvällens dit Barcelona letat sig för ett möte med Villarreal. Det brukar bli målglada matcher dessa lag emellan och det finns ingen anledning till att tro annat idag.

Villarreal har gått som förväntat den här säsongen då laget placerar sig på en sjätteplats i tabellen med 21 inspelade poäng. Merparten av dessa poäng har laget plockat på hemmaplan där de endast har en förlust den här säsongen. Fint med ett facit på 4-1-1 och en målskillnad på 14-4, men vi ska inte dra några stora växlar på detta. De har haft ett väldigt gynnsamt spelschema på hemmaplan där de främst stött på lag från den undre halvan av tabellen. Det var tufft motstånd i senaste hemmamatchen mot Sevilla (2-3) och då blev det också förlust och många mål i baken. Mål i baken blev det även i senaste ligamatchen mot Leganes (1-3) så vi kan sätta ett stort frågetecken för det defensiva hos den gula ubåten för dagen. Offensivt har de dock vapen för att utmana Barcelona i den här matchen. De lär satsa på kontringar och där är både Bacca och Bakambu sylvassa.

Barcelona toppar fortfarande tabellen men har två oavgjorda matcher på raken och måste nu plocka en trepoängare för att det inte ska bli otroligt jämnt uppe i toppen. Endast sju insläppta mål den här säsongen är väldigt fina siffror men laget har släppt in tre mål på de två senaste ligamatcherna och jag tycker att det sett väldigt darrigt ut. Mot Celta Vigo (2-2) senast så tvingades dessutom mittback Umtiti utgå på grund av skada och han finns inte med i dagens match. Ett tufft avbräck då han varit stabil den här säsongen och har en fart som behövs mot snabba herrar i hemmalaget. Nu lär det istället bli Vermaelen på mittbacken och det känns inte lika tryggt. Men kikar vi på det offensiva hos Barcelona så finns det ingen anledning till oro. De skapade väldigt många chanser i senaste ligamatchen och samma visa var det mot Valencia (1-1) näst senast.

Talar för spelet:

  • Villarreal är offensivt starka på hemmaplan den här säsongen med ett snitt på strax över två mål per match
  • Den gula ubåten har släppt in sex mål på de två senaste ligamatcherna
  • Barcelona har bara släppt in sju mål den här säsongen men tre av dessa har kommit på de två senaste matcherna
  • Umtiti är ett mycket tungt avbräck hos gästerna vilket försvagar defensiven en hel del
  • På de tio senaste matcherna lagen emellan har endast två av dessa klivit under tre mål

/[email protected]

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Kommentarer

Feedback