Reklam

Valencia - Real Sociedad: (AH: -1,0) 1

Matchcenter
25 februari 2018 at 18:30 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Mestalla    Pablo González
24 feb 2018 at 03:36 (Uppdaterad 25 feb 2018 at 20:20) 24/02
140
0
Chance (1-X-2) including handicap: 35-35-30%
Spelvärde: 111,65%
Lägsta spelbara odds: 1,86
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Match på Mestalla under söndagen där Valencia tar emot Real Sociedad. Hemmalaget har mest att spela för och borde vara det klart hungrigare laget. Innebär det en stabil hemmaseger?

Valencia var inne i en liten svacka för ett tag sedan men har nu hittat stilen igen med två raka segrar på kontot, då Levante (3-1) och Malaga (2-1) besegrats. Inga imponerande segrar på något sätt men det är ändå en stor styrka att kunna plocka trepoängare trots att inte spelet varit det bästa. Ser vi till tabelläget har de ett grepp om en CL-plats och eftersom de är ute ur cupen och inte haft något europaspel under veckan så har de kunnat laddat för den här uppgiften fullt ut. De är även väldigt starka hemma på Mestalla där de har facit 8-2-2 den här säsongen, tillsammans med en fin målskillnad på 25-11. Något svajigt försvarsspel men offensiven är urstark och med den så tror jag att de kommer pressa tillbaka Sociedad ordentligt i den här matchen. Ett par frågetecken inför match men de har inga större avbräck och Marcelino kan därmed ställa ut en stark startelva.

Real Sociedad har varit en klar besvikelse den här säsongen då laget placerar sig först på en 12:e plats i tabellen tillsammans med 29 inspelade poäng. En svag ligasäsong och tidigare i veckan stod det även klart att lagets resa i Europa League tog slut i och med förlusten mot Salzburg (1-2). Offensivt så står de sig väldigt bra i La Liga men det defensiva spelet har enkelt varit för dåligt i de flesta matcher. 45 insläppta mål är en otrolig hög siffra för ett mittenlag, bland annat sju fler insläppta än jumbon Malaga. Inte heller bortaspelet har varit något att skryta om den senaste tiden med en inspelad poäng på de fem senaste bortamatcherna. De bör vara lite tröttkörda med en EL-match i ryggen och dessutom sätter vi en del frågetecken för viktiga spelare i det här mötet. Lagets bästa målgörare Willian Jose har gått skadad de senaste veckorna och både Raul Navas och målvakt Rulli åkte på småskador mot Salzburg. Tunga avbräck om varken Willian Jose eller Rulli kommer till spel här.

Talar för spelet:

  • Valencia har kunnat ladda hela veckan inför den här uppgiften och laget är väldigt starka hemma på Mestalla den här säsongen.
  • Real Sociedad har en EL-match i benen och har dessutom tvingats resa en hel del. Det kan utan tvekan sitta kvar i benen här.
  • Svagt bortfacit på Sociedad som endast spelat ihop en poäng på de fem senaste bortamatcherna.
  • Gästerna har flera frågetecken inför söndagen på nyckelspelare.

/[email protected]

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback