Reklam

Valencia - Real Betis: (AH: 0,0) 2

Matchcenter
4 mars 2018 at 20:45 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Mestalla    Alejandro Hernández
4 mar 2018 at 13:43 (Uppdaterad 4 mar 2018 at 22:40) 04/03
92
0
Chance (1-X-2) including handicap: 50-32-18%
Spelvärde: 132,80%
Lägsta spelbara odds: 3,78
Units: 4/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Mycket fint möte på Mestalla under söndagskvällen då Valencia och Real Betis gör upp om poängen. Spelbolagen verkar tro på en stabil hemmaseger här men jag tycker att Betis imponerat stort på slutet och ser det inte alls som omöjligt att de skräller.

Valencia har gjort det riktigt bra den här säsongen då laget placerar sig på en 4:e plats i tabellen tillsammans med 50 inspelade poäng. Det går inte heller att klaga på formen med tre segrar och ett kryss på de fyra senaste omgångarna. Jag tycker dock att det är smickrande siffror för Valencia som inte alls imponerat så mycket på mig den senaste tiden. De hade flax i derbyt mot Levante (3-1) och sedan stod de för en sen vändning i bortamatchen mot Malaga (2-1). Näst senast mot Sociedad (2-1) stod Neto för en sjuk räddning som ordnade tre pinnar och samma Neto räddade en straff i senaste bortamötet mot Athletic Bilbao (1-1). Det är givetvis inte enbart tur, då Valencia är ett riktigt bra lag, men de har utan tvekan haft marginalerna på sin sida. Hemma på Mestalla brukar det bli offensivt upplägg från Marcelino och det tror jag kan passa gästerna bra. Valencia har en backlinje som darrat under säsongen och det går fort när Betis ställer om.

Real Betis har en helt annan spelide än under förra säsongen och det har lönat sig med en 9:e plats i tabellen och häng på en europaplats. Det är betydligt mer offensivt med Quique Setien vid rodret, men inte alls samma vilda västern som det var tidigare på säsongen. Det är tydligt att han filat mer på det defensiva spelet och det har givit resultat på slutet. Det blev förvisso ett ordentligt målkalas mot Real Madrid (3-5) men det var på hemmaplan där jag tycker att spelarna drogs med lite av atmosfären på läktaren. Efter den matchen har de två raka nollar där Levante (2-0) och Sociedad (0-0) stått för motståndet. Det är tuffare emot den här gången, helt klart, men jag tycker ändå att Betis har vad som krävs för att kunna överraska på Mestalla. Sätter de sitt försvarsarbete så kommer det dyka upp kontringslägen där de är otroligt vassa. De har även blivit mycket bättre på att värdera sina lägen när de väl dyker upp. Tidigare så gav de sig iväg på allt möjligt och därför fick vi se matcher där det svängde ordentligt. Nu vårdar de bollen betydligt mer och det är viktigt mot ett offensivt starkt Valencia.

Talar för spelet:

  • Valencia har fina resultat i ryggen till kvällens match men jag tycker ändå inte att spelet imponerat speciellt mycket. De har haft marginalerna på sin sida.
  • Betis har blivit betydligt starkare i den defensiva delen och det är otroligt viktigt inför kvällens möte. Sätter de försvarsspelet har de goda chanser till att överraska.
  • Betis har endast fem segrar på bortagräs den här säsongen men fyra av dessa segrar har de plockat på de fem senaste bortamatcherna.

Talar emot spelet:

  • Valencia är otroligt starka hemma på Mestalla den här säsongen med facit 9-2-2. Endast Real Madrid och Villarreal har plockat med sig tre pinnar hem.

Valencia ska vara favoriter i den här matchen men runt 1,45 på den raka ettan köper jag inte alls. Betis har fått ordning på sitt försvarsspel och kan överraska mot ett Valencia som inte imponerat allt för mycket den senaste tiden. Vi spelar Betis till fina 5,60 hos Unibet och plockar tillbaka insatsen vid ett oavgjort resultat.

/[email protected]

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Odds på film och politik

Kommentarer

Feedback