Reklam

Tyskland - Sverige: Flest hörnor: Tyskland -2,5

Matchcenter
23 juni 2018 at 20:00 - Fotboll, VM
Fisht Olympic Stadium (neutral)    Szymon Marciniak
22 jun 2018 at 14:55 (Uppdaterad 24 jun 2018 at 13:34) 22/06
55
0
Chans: 70%
Spelvärde: 106,40%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 7/10
Hit/Miss: 8-3
Bethard Spela nu hos Bethard

Tyskland går in i matchen och måste vinna för att hålla sig kvar i mästerskapet efter en oväntad förlust senast mot Mexiko. Landslaget har fått enorm kritik och inte minst Özil. Det ryktas nu om att Joachim Löw väljer att peta Özil från startelvan. Återstår att se om det stämmer. 

Tyskland som landslag är alltid experter på att äga bollinnehavet och väldigt skickliga på att spela runt bollen inom laget. Ett landslag som är skickliga defensivt, kanske till och med det bästa laget defensivt i detta fotbolls-VM. Bayern Münchens mittbackspar Mats Hummels och Boateng är även Löw valt till mittbackspar i landslaget. De är otroligt samspelta och alltid svåra att göra mål på för motståndaren. Båda två är över 1,90 och starka även i luftrummet. 

Inför Sverigematchen har Tyskland oerhört stor press på sig och kommer gå ut med att vinna redan från första minut. De kommer att pressa från start och hålla i bollen inom laget och tvinga Sverige att spela defensivt. I matchen mot Mexiko vann Tyskarna hörnstatistiken med 8-1 och jag tror det kommer bli något liknande mot Sverige. Mitt speltips är att Tyskland kommer ha -2,5 hörnor och ändå få flest hörnor till 1,52 på Bethard. 

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback