Annons

Speltips : Tunisien - Australien: Över 2,0 mål asian

Matchcenter
26 november 2022 at 11:00 - Fotboll, VM
Al Janoub Stadium (neutral)    Daniel Siebert
23 nov 2022 at 08:37 (Uppdaterad 26 nov 2022 at 13:00) 23/11
115
0

Grupp D

Chans: 60%
Spelvärde: 105,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bet365 Till Bet365

Vi har ett öppet race om andraplatsen efter att Tunisien lite överraskande tog poäng mot Danmark i den första omgången. Nu kan Nordafrikanerna ta kommandot när man som favoriter kliver in mot Australien.

Mitt spel: Över 2.0 mål asian line.

Högg det här spelet redan igår till något högre odds men tycker fortfarande det finns lite värde att hämta.

Tunisien imponerade igår. Efter AFCON i fjol hade man inga större förhoppningar på laget, men ett ordentligt lyft och laget ska inte alls skämmas efter 0-0 mot Danmark.

Man skapade lägen och utnyttjade ett nervöst danskt lag som inte alls var i balans. Tack vare en superräddning av Schmeichel så lyckades man hålla nollan. Hela 9 hörnor skapade Tunisien i matchen, vilket ger en liten bild på att laget inte uppträdde så defensivt som förväntades.

I och med poängen så är det öppet om andraplatsen, där även Australien såklart har chans trots den väntade förlusten mot Frankrike. Aussie inledde piggt och tog ledningen samt hade även kunnat gjort 2-0, men istället växlade fransmännen upp till 4-1.

Offensivt inte alls tokigt och visst lär man gå för det mot Tunisien i denna "måstematch". Defensivt tycker jag dock det såg svajigt ut stundtals och har svårt att se man ska hålla nollan i någon av matcherna i gruppen D faktiskt.

Inte alls omöjligt att andraplatsen kommer avgöras genom målskillnad här till slut och får vi ett läge där något av lagen är i ledning kommer det såklart ösas på samt öppnas upp även för kontringar.

Det finns såklart en risk för att båda lagen ej vill ta risker, men efter första omgången har jag svårt att se något av lagen vara kapabla till att stänga igen butiken så lätt.

Nu har båda lagen fina chanser att duka upp ett fint läge inför slutrundan. Vilka tar den? 

Tunisiens krigarglöd och front-trions press-spel tror jag bli nyckeln här. Men vi ska absolut inte räkna bort Australien. Får inte tillräckligt bra feeling på något av lagen utan det är överspelet som känns klart bäst med tanke på förutsättningarna åt båda håll.

Mycket på spel och den här matchen ser kanske inte på pappret ut som något att ha, men tror det kan bli riktigt fin underhållning.

Se alla speltips på Fotbolls-VM 2022.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback