Reklam

Tottenham Hotspur - Arsenal: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
12 maj 2022 at 20:45 - Fotboll, England - Premier League
Tottenham Hotspur Stadium    Paul Tierney
14 jan 2022 at 11:30 (Uppdaterad 15 jan 2022 at 15:35) 14/01
9
0
Chans (1-X-2): 55-30-15%
Spelvärde: 132,00%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 7/10
Hit/Miss:
NordicBet Till NordicBet
Norra Londonderbyt spelas på Tottenham Hotspur Stadium!

Spurs två poäng efter Arsenal

Spurs har inte imponerat i deras tre senaste matcher där alla har spelats i de inhemska cuperna. I ligacupen där de ställdes mot Chelsea i semifinalen blev de utspelade i båda matcherna och åkte ut med 0-3 i målskillnad. I FA-cupen gick de förvisso vidare i mötet mot Morecambe, men det var inte utan problem då de låg under med 0-1 tills det återstod 15 minuter av matchen för att sedan vända till vinst. I ligan har det fortsatt sett riktigt bra ut under Conte då de inte har förlorat en match sedan han anställdes.

Tung skadelista i Arsenal

Arsenal har en lite tyngre period bakom sig än sina värsta konkurrenter i London. Dessutom är flertalet av deras ordinarie spelare skadade, borta p,g,a sjukdom eller så deltar de i de Afrikanska mästerskapen. Det ser tungt ut för Arteta att få ihop en duglig startelva inför helgens viktiga derby. Spelare som Saka, Cedric Soares kommer inte delta. Tveksamma till spel är Emile Smith Rowe och Tomiyasu, Värst drabbat är mittfältet där de får klara sig utan Ödegaard-Xhaka-Partey, spelare som annars är ordinarie. Med största sannolikhet ersätter Arteta med oprövade ungdomar som Charlie Patino.

Fler marknader och odds på norra Londonderbyt hittar du här!

Tottenham Hotspur fem senaste:

Tottenham Hotspur – Chelsea, 0-1

Tottenham Hotspur – Morecambe, 3-1

Chelsea - Tottenham Hotspur, 2-0

Watford - Tottenham Hotspur, 0-1

Southampton - Tottenham Hotspur, 1-1

Arsenal fem senaste:

Liverpool – Arsenal, 0-0

Nottingham – Arsenal, 1-0

Arsenal – Manchester City, 1-2

Norwich – Arsenal, 0-5

Arsenal – Sunderland, 5-1

Mitt speltips Tottenham Hotspur – Arsenal

Som nämnt är Arsenal hårt drabbat av tunga spelartapp inför helgens norra Londonderby. Tottenham är även de drabbade då de kommer att få klara sig utan Son som historiskt sett har presterat bra i dessa möten. Men Kane kommer att spela och han har en förmåga att höja sig i dessa matcher. Med fördel av hemmaplan och ett Arsenal som har svårt att få ihop en duglig startelva tippar jag att Conte och co tar alla tre poängen från mötet.

  • 100% upp till 500 kr i bonus!
  • För sportälskare!

Kommentarer

Feedback