Reklam

Tottenham Hotspur - AFC Bournemouth: 1 (0-1)

Matchcenter
30 november 2019 at 16:00 - Fotboll, England - Premier League
Tottenham Hotspur Stadium    Lee Mason
27 nov 2019 at 19:05 (Uppdaterad 30 nov 2019 at 17:56) 27/11
38
0
Chance (1-X-2) including handicap: 50-30-20%
Spelvärde: 107,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 4/10
Hit/Miss: 3-2
CoolBet Spela nu hos CoolBet

Nyckelfaktorer:
- Vi rider vidare på Mourinho-effekten
- Bournemouth har en nedåtgående form.
- Viktiga spelare saknas i Bournemouth, (King och Francis bland annat)


Tottenham har fått nytt liv under José Mourinho. Ska sägas att det har inte sett superbra ut spelmässigt i de två matcherna hittills, man har bland annat släppt in fyra mål på två matcher och spelet har sett knackigt ut till och från.
Senaste matchen i Champions League mot Olympiakos var verkligen en match med två olika karaktär vardera halvlek. Första halvlek var Tottenham ruskigt usla, skapade knappt en målchans, stillastående och det kändes farliga varje gång Olympiakos gick till anfall. Men sedan i andra halvleken hittade Spurs väldigt rätt. Kane och Ali gjorde sina bästa matcher på länge.
Dier lär inte starta igen efter att ha varit riktigt dålig mot West Ham och kanske ännu sämre mot Olympiakos byttes han ut redan i 29:e minuten och Tottenham fick mycket bättre balans i laget och nyförvärvet Ndombele borde kunna lösa den positionen bra nu till helgen.

Bournemouth är inne i en tung period och har endast vunnit en match senaste sex matcherna. Förra matchen saknades King vilket syntes tydligt i offensiven och han kommer missa även denna matchen. Mittbacken Francis är avstängd till denna matchen också.
Kanske ingen stor faktor till denna matchen men Bournemouth brukar ha svårt borta mot Tottenham och inte ens gjort mål på de senaste fyra bortamatcherna mot Spurs.

Tottenham såg ut att fått lite av en islossning i andra halvlek i hemmadebuten och spelar på att Mourinho-effekten fortsätter 

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback