advert

Torino - Milan

16 januari 2017 at 21:45 - Fotboll, Italien - Serie A
7 apr 2017 at 15:24 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 15:49) 07/04


Dessa två möttes i Coppa Italia i veckan, då vann Milan med 2-1, vilket dom även gjorde i premiäromgången med 3-2. Båda gångerna har dock Torino varit det bättre laget och när man nu har hemmaplan så kan man räkna med galen revanschlusta. Öppen match lär det bli!

Torino fick endast 0-0 senast mot Sassuolo i ligan trots att man var det bättre laget och hade över 20 avslut, dock var det typ bara 2-3 som gick på mål och då är det svårt att vinna matcher eller ens göra mål. Sedan åkte man till Milano för att möta just Milan i cupen nu i veckan och man spelade bra och tog även ledningen, men två snabba mål i andra halvlek ändrade på skutan och man fick sedan jaga förgäves. Men det var alltså andra matchen denna säsong man förlorade mot Milan trots att man varit det bättre laget. Första mötet var i premiäromgången där man torska med 3-2, där man dessutom missade en straff i sista sekunden. Så om man inte är revanschsugna här så vet jag inte vat. Tror vi kommer få se ett hemmalag som är som hungriga vargar i början. Vi vet ju om sen tidigare att man är grymma offensivt men sämre defensivt och det lär nog visa sig här.
Vi stryker mittbacken Castan som är skadad vilket även vänsterbacken Molinaro är. Defensive mittfältaren Acquah spelar i de afrikanska mästerskapen, sen är anfallaren Falque ett frågetecken här. mer avbräck defensivt än offensivt. Sen har man mycket offensiva alternativ så inget superavbräck att Falque saknas, om han nu gör det verkar vara lite positiva tongångar i alla fall.

Milan vann mot Cagliari med 1-0, som var i underkant, i senaste ligamatchen. Sen vann man ju som sagt mot Torino (igen) med 2-1 och har haft en ganska bra höst. Men för att haka på resten av lagen runtom sig i tabellen behöver man vinna här. Tror dock inte man kommer köra direkt från start utan man lär avvakta en stund men till slut måste man nog gå framåt. Men det som är solklart är att det lär finnas lägen att kunna ställa om då Torino säkerligen kommer köra från start. Så dör kan man absolut hota, för offensivt har man ändå bra gubbar som Bacca, Suso och Niang som ser ut att starta igen. Sen brukar man vara med i mer målrika matcher på bortaplan än vad man varit med om på hemmaplan. kan nog bero på att man inte möter lag som backar hem lika mycket vilket passar både Milan men också visar prov på att Milan inte har världens mest stabilaste defensiv.

Till denna match stryker vi ytterbacken De Sciglio och mittfältarna Montolivo samt Poli. Inget jätteavbräck i min bok. Men positivt ifall Niang startar igen alltså, hans speed kan absolut vara något som blir till nytta i denna match.

Som båda matcherna tidigare mellan dessa lag så tror jag att det kommer svänga en del. Båda lagen vill vinna här och tror inte man är nöjda med 1 poäng här. Tror på en öppen match så Över 2.5 mål till ett odds på 1.93 är absolut taget hos BetAdonis. Vi skjuter in en lite högre insats på det. Avanti!
  • Livestreaming
  • Virtual betting
  • Bra odds på mindre ligor

Kommentarer

Feedback