Reklam

Tampa Bay Lightning - Carolina Hurricanes: 1

Matchcenter
19 september 2018 at 01:30 - Hockey, Friendlies
Amalie Arena
18 sep 2018 at 16:55 (Uppdaterad 19 sep 2018 at 03:59) 18/09
37
0
Chans (1-X-2): 60-19-21%
Spelvärde: 117,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-4
Interwetten Spela nu hos Interwetten
Preseason tuggar vidare under natten emot onsdag och till Tampa åker Carolina för att spela ett dubbelmöte. Till dagens match tror jag på topplaget Tampa Bay och det mycket tack vare att man ställer upp med ett riktigt starkt lag.

Försäsongen i NHL är livsfarlig att spela på ifall man spelar bara för att spela. Ta god tid på er och läs in vilka lineups lagen har med tanke på att spelarrotationen är ganska stor, speciellt såhär under första veckorna. Tampa kommer med en blandad kompott till dagens match, men man har två, nästan tre väldigt starka femmor med sig. Carolina har i skrivande stund inte släppt någon preliminär lineup, men med tanke på att de spelar imorgon också så lär det inte vara många rutinerade med i dagens match. Såhär sa coach Rob Brind’Amour imorse:

” Team Grit and Team Grind were shuffled in advance of the Canes' first two preseason matchups. The game and non-game groups will be finalized shortly, but Tuesday night's lineup is expected to be light on veterans; it will be a young contingent, an opportunity for perhaps someone unexpected to grab the spotlight.”

Som ni märker så kommer de mest rutinerade inte att delta och en yngre lineup kommer att ställas på banan. Väldigt mycket talar alltså för hemmalaget här. Såhär ställer Tampa upp:

G: Ingram, Vasilevskiy
D: Coburn, Girardi, Hedman, Masin, McDonagh, Stralman
F: Andreoff, Fortier, Johnson, Joseph, Kucherov, Lipanov, Palat, Point, Raddysh, Stamkos, Tammela, Volkov

De ställer ett riktigt bra lag på banan med flertalet världsspelare. Deras tre bästa centrar bland annat och en grym backuppsättning. Jag testar Tampa Bay att vinna under ordinarie tid till oddset 1.95 hos interwetten.

Lycka till!

/Heden
 

  • 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Höga odds
  • Smidig hemsida

Kommentarer

Feedback