advert

Spanien U21 - Makedonien U21: Under 3,0 Mål

Matchcenter
17 juni 2017 at 20:45 - Fotboll, Europa - UEFA U21 Championship
Stadion Miejski Gosir    Harald Lechner
17 jun 2017 at 16:07 (Uppdaterad 17 jun 2017 at 22:40) 17/06

Chance (over-exact-under): 40-0-60%
Spelvärde: 111,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 5/10
Hit/Miss:
Bet365 Spela nu hos Bet365
Dag 2 av U21-EM och dags för det stjärnspäckade spanska landslaget att kliva in i turneringen. De gör det som storfavoriter mot Makedonien och många verkar förvänta sig en ordentlig kross här. Jag är dock inte lika säker på detta.

Det spanska landslaget reser till Polen som en av favoriterna till att lyfta bucklan, vilket inte är särskilt märkligt om vi kikar igenom truppen. Spelare som Saul Niguez, Gerard Deulofeu, Marco Asensio, Sandro Ramirez, Inaki Williams och Marcos Llorente är inga ynglingar som väntar på att blomma ut, de spelar redan på en väldigt hög nivå vecka ut och vecka in. Samtidigt ska vi komma ihåg att Spanien tog sig till denna turnering via playoff, detta efter att de slutat som tvåa i gruppspelet bakom Sverige. Spanjorern slog ut Österrike i playoff och det krävdes faktiskt hjälp av bortamålsregeln där, efter 1-1 på bortaplan och 0-0 hemma.

Det vimlar av stjärnor och givetvis ska de vara favoriter här, inget konstigt med det. Men är det något som Spanien saknar, vilket kan göra att de inte når hela vägen i EM, så är det en ordentlig striker. De kommer dominera spelet här och säkerligen möta ett Makedonien som försvarar sig väldigt lågt. Tvingas spanjorerna då ut mot kanterna och förlita sig på inlägg så tycker jag inte att de är ett allt för stort hot med de offensiva spelare som finns i truppen.

Makedonien har inga större stjärnor i truppen men vi ska komma ihåg att de vann sin kvalgrupp framför Frankrike, så detta är inget blufflag. Endast 7 insläppta mål på 10 kvalmatcher är riktigt bra siffror, även fast motståndet inte var av den kalibern som väntar nu. Dessutom har Makedonien hållit nollan intakt i fem raka landskamper, så självförtroende i det defensiva lär finnas.

Jag tror som många andra att Spanien vinner detta till slut men jag tror absolut inte på några tennissiffror. Vi kastar in en slant på Under 3 mål och hoppas på att Makedonien fortsätter försvara sig väl.

Pengarna tillbaka på exakt 3 mål!

/[email protected]

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback