Reklam

Skotland - Argentina: Under 2,5 Mål

Matchcenter
19 juni 2019 at 21:00 - Fotboll, Women's World Cup | f
Parc des Princes (neutral)    Ri-Hyang Ok
18 jun 2019 at 18:50 (Uppdaterad 19 jun 2019 at 22:53) 18/06
37
0
Chans (över-under): 43-57%
Spelvärde: 108,87%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 6/10
Hit/Miss: 3-3
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Dam-VM

Skottland har spelat bra men inte fått till det där sista som krävs för att ta poäng i VM. Man har haft en okej defensiv och en okej offensiv men inte mer än så.

Nu möter man ett Argentina som har gjort det tyngre för både japanerna och brittiskorna än vad alla trodde. De har spelat ett tight försvarsspel och dessutom vågat spela bollen när man väl har den. Argentina har dock saknat något hot framåt, 0 mål på sina 5 senaste matcher. Visserligen mot bättre motstånd men något mål borde man ha kunnat skickat in vid det här laget.

Nej detta kommer bli en fight, inte direkt något skönspel här inte utan det handlar om vilka som ska kunna gå från VM med någon form av stolthet.

Skottland är det bättre laget men man är för stora favoriter bland oddsen då detta skriker oavgjort och målsnålt så kan bägge lagen fara hem med lite stolthet. Skottarna har visat att man kan göra mål och man kommer kunna göra det här igen men mot ett hårt jobbande Argentina så ska man vara glada om det blir mer än just ett, så det gäller för skottarna att hålla tätt bakåt om man ska kunna ta 3 poäng här och ha en chans att gå vidare som grupptrea.

Att det skulle rinna iväg åt något håll känns högst osannolikt och att max två mål säger jag.

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback