Reklam

Sirius - Falkenberg: 1

Matchcenter
13 september 2019 at 19:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Studenternas IP
9 sep 2019 at 13:00 (Uppdaterad 13 sep 2019 at 20:50) 09/09
98
0
Chans (1-X-2): 51-33-16%
Spelvärde: 111,18%
Lägsta spelbara odds: 1,96
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-0
Betsson Spela nu hos Betsson

Nyckelfaktorer:
- Matchen spelas på konstgräs
- Falkenberg har svårt på bortaplan och framförallt konstgräs
- Sirius har haft tufft spelschema senaste tiden
- Viktige mittbacken Carl Johansson saknas fortfarande i Falkenberg

Det är bottenmöte på fredag i Allsvenskan när serien drar igång igen efter landslagsuppehållet. Falkenberg ligger på kvalplats och Sirius har tre poäng mer på en 12:e plats.
Sirius har haft ett väldigt tufft spelschema där man på de senaste sju matcherna mött: Malmö, AIK, Häcken, Djurgården, Norrköping, Örebro(med bra form) och senast Elfsborg borta (som är starka på sin hemmaplan). Det har endast lett till två poäng på dessa matcher vilket ändå kan anses vara rimligt.
Nu väntar Falkenberg på hemmaplan som är en oerhört viktig match för båda lagen.
Sirius har varit bättre på bortaplan än hemmaplan vilket inte är så vanligt och endast tagit två segrar på Studenternas. Sirius har spelare med hög Allsvensk kvalitet i Haglund och Lundholm som inte Falkenberg har.

Falkenberg är två helt olika lag på hemmaplan och bortaplan. Hemma är det oerhört tunga och solida. Det flesta lagen i Allsvenskan har haft problem i Falkenberg och det är där det tar sina poäng (13 av sina 16 poäng). På bortaplan har de inte vunnit än. Den bästa bortamatchen de gjort denna säsongen var mot IFK Göteborg 1-1 som spelades på naturgräs också. I matchen mot Hammarby gick viktige mittbacken Carl Johansson sönder och förväntas missa denna matchen också.

Spelet bygger mycket på att gå emot Falkenberg här. Sirius har inte tagit mycket poäng senaste matcherna men spelschemat har varit väldigt tufft. Tycker att de har blivit för högt värderade. Bedömer de till ca 50% chans till seger för Sirius och hittar spelvärde på den raka 1:an 

  • 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback