Reklam

Sirius - Elfsborg: Under 3,0 Mål

Matchcenter
6 oktober 2018 at 14:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Studenternas IP
5 okt 2018 at 12:39 (Uppdaterad 6 okt 2018 at 15:53) 05/10
36
0
Chance (over-exact-under): 20-30-50%
Spelvärde: 111,00%
Lägsta spelbara odds: 1,40
Units: 6/10
Hit/Miss: 4-2
ComeOn Spela nu hos ComeOn

Sirius har helt klart spelat upp sig i de senaste fyra omgångarna, där de visat sig vara svårslagna även för topplagen. Det har börjat ljusna lite på deras skadelista och man har även fått stabilitet på mittfältet, sedan Robert Åhman-Persson anlänt. Sirius har fortfarande ingen vinst på de sju senaste matcherna, men de har spelat riktigt bra i fyra raka matcher, där man har tre oavgjorda och en förlust. Förlusten kom mot Östersund på övertid, så där var man nära att få mig sig en poäng också. Elfsborg har även de spelat upp sig efter en tung period, där man inte hade vunnit på nio raka matcher och man hade även inte gjort mål i sex av de. Men formen i dagsläget ser helt okej ut, man hade inför den senaste matchen fem raka matcher utan förlust, men Häcken bröt det efter en 3-0 seger. 

Speltips:

En viktig match väntar båda lagen på lördag, där Sirius är mest i behov av poäng och där Elfsborg kommer göra allt för att inte låta Sirius knappa in på de i tabellen. Båda lagen har gjort det bra defensivt i de senaste 3-4 matcherna och jag tror att det kan bli tajt i dagens match också. Sirius är har gjort två mål på de sex senaste matcherna, så de är ingen målmaskin direkt. Elfsborg har visserligen gjort en hel del mål efter formsvackan, men i de senaste tre matcherna har det bara blivit två mål. Försvarsspelet har däremot varit bra hos Elfsborg, där man hållit nollan i 2/3 matcher. Man höll nollan fram till minut 73 även mot Häcken senast, så det är ändå något positivt att ta med sig från den förlusten. 

Jag tror att vi kommer få skåda ett ställningskrig på en kass gräsmatta, som Elfsborg kommer trivas minst på. Det kommer inte vara någon skönlir, utan mer kamp om poängen. Elfsborg trivs såklart mest på konstgräs och därför lär de nöja sig med en poäng och Sirius har inte direkt det bästa självförtroendet för att göra många mål i en o samma match. De har spelat under 3 mål i de senaste fyra matcherna och jag tror att det blir så även i dagens match. Mitt spel blir under 3,0 mål, till 1,62 hos Comeon.

  • Upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Bra utbud och odds
  • Smidiga utbetalningar

Kommentarer

Feedback