Reklam
17 augusti 2018 at 19:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Studenternas IP
16 aug 2018 at 17:07 (Uppdaterad 17 aug 2018 at 20:52) 16/08
38
0
Chans (1-X-2): 60-30-10%
Spelvärde: 117,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-3
Betser Spela nu hos Betser

Uppsalalaget Sirius har kommit igång riktigt med fyra raka vinster i Allsvenskan. Sirius har klättrat i tabellen och tagit viktiga poäng i bottenstriden. De ligger nu på en tolfteplats och har alla möjligheter att ta ytterligare tre poäng hemma mot Dalkurd och klättra ännu mer i tabellen. 

Sirius har gjort ett några bra värvningar under sommaren som förhoppningsvis ska säkra en Allsvensk biljett. Man har bland annat tagit in Robert Åhman Persson från Belenenses i Portugal. Han kanske inte är den största profilen som värvats in i Allsvenskan denna sommar, men kan bli väldigt viktigt för Sirius som låg illa till innan VM-uppehållet. Med Åhman Perssons säkra bollspel och defensiva styrka kommer han bidra med mycket till klubben.

Dalkurd har tappt många nyckelspelare denna sommar. Detta på grund av att investeraren i klubben valde att stoppa sitt ekonomiska stöd och man var tvungna att sälja spelare för att få kontroll på ekonomin. Bland spelarna som lämnat finns Dalkurd vassaste målskytt Turay och mittfältsstjärnan Rewan Amin. Turay som gjort nio mål hittills i Allsvenskan och därmed Dalkurd främste målskytt denna säsong. Man har tagit in Markkanen från AIK och ett gäng andra spelare men jag är tveksam på om det väger upp de spelare man tappat. Dalkurd är jumbo i tabellen och kommer få kämpa rejält för att hänga sig kvar. Med fyra förluster i bagaget och att man möter ett Sirius på uppåtgående får man det tufft borta i Uppsala. 

Sirius vinner hemma till 1,95!

 

  • Pengarna tillbaka vid 0-0
  • Stort fokus på Premier League
  • Snygg sajt

Kommentarer

Feedback