Reklam

Sevilla - Getafe: Över 5,5 kort

Matchcenter
16 september 2018 at 20:45 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio R. Sanchez Pizjuan    Ricardo De Burgos
14 sep 2018 at 21:57 (Uppdaterad 16 sep 2018 at 21:32) 14/09
49
0
Chans: 50%
Spelvärde: 127,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 6/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Ramon Sanchez Pizjuan bjuder in till match under söndagen där Sevilla tar emot Getafe i omgång fyra av La Liga. Tufft spel att vänta när Getafe är i farten och här måste vi få se en hel del kort i luften.

Sevilla har lite blandade resultat i början på säsongen där de närmast kommer från en förlust i derbyt mot Betis (0-1). Det var, som väntat, väldigt heta känslor i det mötet men jag tror det kommer smälla även här. Det brukar vara bra drag på Sanchez Pizjuan vilket givetvis kommer elda igång hemmaspelarna. Något som även kommer elda igång hemmalaget är det grisiga spel som Getafe oftast bjuder på. De ligger alltid vid gränsen till vad som är tillåtet och det brukar skapa irritation. Laget från huvudstaden har plockat på sig 12 varningar så här långt och det säger en hel del om hur det brukar se ut. Nu har det varit två matcher från Getafe med ganska få kort men det beror utan tvekan mer på domaren än att Getafe lugnat ner sig.

Domare i det här mötet är Ricardo De Burgos Bengoetxea och det är väl inte någon av de hetaste domarna i La Liga. Han hade ett snitt på runt 4,5 kort per match under förra säsongen och i sin enda match denna säsong, mellan Valladolid - Barcelona, blev det två kort upp ur fickan. En helt annan temperatur inför det här mötet och då tror jag även att vi kommer få se en hel del kort från De Burgos Bengoetxea.

Unibet erbjuder 2,55 för över 5,5 kort i matchen och det tycker jag är ett fynd med tanke på hur Getafe spelat så här långt. Vi kastar in en insats strax över medel!

/[email protected]

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback