Reklam

Serbien - Schweiz: Under 0,75 Mål (1H)

Matchcenter
22 juni 2018 at 20:00 - Fotboll, VM
Kaliningrad Stadium (neutral)    Felix Brych
21 jun 2018 at 18:25 (Uppdaterad 22 jun 2018 at 21:55) 21/06
22
0
Chance (over-exact-under): 45-0-55%
Spelvärde: 107,80%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet

Serbien gjorde en stabil insats mot Costa Rica i premiären och tog en viktig seger. Alla spelare skötte sig bra, men jag förväntar mig lite mer av den största stjärnan Milinkovic-Savic och hoppas att han spelar bättre mot Schweiz. Serbien har i och med segern i premiären allt i sina egna händer om de ska lösa ett avancemang, så matchen mot Schweiz ska bli super intressant. 

Många blev positivt överraskade av Schweiz insats mot Brasilien i första matchen, där de kom ut helt respektlösa och var stundtals det bättre laget i den matchen. Valon Behrami stängde Neymar helt och hållet vilket gjorde att Brasilien aldrig kom upp i sin standard nivå. Det ska bli intressant att se hur Schweiz ska ta sig an matchen mot Serbien, där de ändå förväntas vara mer bollförande. 

Speltips:

Båda lagen har defensiven som sin starkaste lagdel och det kommer vi få ett smakprov på i den här matchen. Serbien fick med sig tre poäng mot Costa Rica och lär inte vara offensiva i den här matchen såvida de inte ligger under. Schweiz klarade av en poäng mot Brasilien och de kan kanske till och med vara nöjda med kryss mot Serbien för att sedan ta sig vidare via en vinst över Costa Rica i sista matchen. Jag tror att båda lagen inleder försiktigt och att det blir under 0.75 mål i första halvlek. Odds: 1.96 hos Unibet. 

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback