Reklam

Schweiz - Sverige: 1

Matchcenter
25 maj 2021 at 19:15 - Hockey, World Championship
24 maj 2021 at 16:06 (Uppdaterad 25 maj 2021 at 21:35) 24/05
20
0
Chans (1-X-2): 45-25-30%
Spelvärde: 270,00%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 10/10
Hit/Miss: 0-7
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook

Tre Kronor är på väg mot det största fiaskot i modern tid i hockey-VM efter att först ha förlorat mot Danmark i premiären och sedan förlorat och blivit nollade av Belarus i andra omgången. Det gör att Sverige står på noll poäng efter två matcher och är på väg att missa slutspelet för första gången sedan 1984. Tisdagens motståndare är Schweiz, en nation som inlett turneringen med att besegra såväl Tjeckien och Danmark, därför kliver de också in som favoriter.

Vad händer med Tre Kronor?

Att Tre Kronor inte har samma starka lag som de senaste turneringarna visste vi om. Tränare Johan Garpenlöv har fått nej av mängder med NHL-spelare som missat Stanley Cup men det är ingen ursäkt för att förlora mot Belarus och Danmark. Tre Kronor har ett lag som borde vara tillräckligt starka för att kunna slåss om gruppsegern men nu är frågan om man ens når slutspel. Danmark och Belarus har bägge förlorat sina övriga matcher och istället är det Ryssland, Slovakien och Schweiz som vunnit sina två inledande matcher. Med undantag för Storbritannien har Sverige dessutom de tuffaste gruppmotståndarna kvar i grupp A.

Kan de studsa tillbaka?

Efter Danmark undrade vi om vi skulle få se ett hungrigt och revanschlystet Tre Kronor. Så blev definitivt inte fallet utan istället fick vi se ett tafatt Sverige inte ens lyckas göra mål mot svaga Belarus. När Nesterov sedan satte 0-1 efter 33 sekunder i den tredje perioden var fiaskot ett faktum. Nu behöver Tre Kronor verkligen vinna för att det ens ska kunna bli slutspel. Förlust mot Schweiz och det blir oerhört svårt att nå slutspel. Finns det egentligen något som talar för att Tre Kronor kommer att vända den negativa trenden?

För fler odds och marknader på matchen. Glöm inte att besöka vårat matchcenter!

Speltips Tre Kronor vs Schweiz

Oddsen på Tre Kronor har höjts dramatiskt jämfört med hur det såg ut inför turneringen. Att Sverige har högre odds än Schweiz inför en VM-match i ishockey säger egentligen allt hur det ligger till i denna turnering. Även om vi givetvis hoppas att Tre Kronor ska kunna vinna matchen är det egentligen inget som talar för detta. Schweiz är en betydligt tuffare motståndare än såväl Danmark och Belarus och mot Belarus gick det verkligen att se att självförtroendet är noll för det svenska landslaget. Inte blev det bättre av den enda spelaren som imponerat, Klingberg, fick utgå skadad mot Belarus.

Vi hoppas på en svensk seger men har svårt att se det hända. Därför spelar vi Schweiz som segrare i VM-matchen mot Tre Kronor

  • Spela för 100 kr och få gratisspel värt 100 kr!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback