Reklam

Sampdoria - Empoli

15 januari 2017 at 16:00 - Fotboll, Italien - Serie A
7 apr 2017 at 15:24 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 15:49) 07/04
Sampdoria gjorde en bra match senast borta mot Napoli men åkte på en snöplig förlust i sista sekunden. På hemmaplan är man dock betydligt bättre. Empoli har inte alls sett bra ut denna säsong och på bortaplan lär man få det svårt.

Ja Sampdoria förlorade senast borta mot Napoli med 2-1 efter att ha åkt på ett felaktivt rött kort vid ställning 0-1 och sedan kunde Napoli vända och vinna. Inte helt välförtjänt dock och avgörandet kom i sista sekunden. Formen kanske inte ser så värst bra ut när man ser resultatraden, fast den är dock bättre om man kollar på vad dom gjort på fotbollsplanen. Man spelar rätt bra och framförallt gör man det på hemmaplan. 0-0 i senaste hemmamatchen mot Udinese var helt missvisande då man ägde matchen helt. Även försluten mot Lazio (1-2) i näst senaste hemmamatchen var inte helt rättvist då man var det något bättre laget där också. Lika så matchen där emellan borta mot Chievo, när man torska med 2-1 men var det bättre laget. Man har haft marginalerna emot sig sista tiden men här mot ett betydligt sämre motstånd tror jag det går vägen.

Och visst har man backen Silvestre avstängd här, och visst har man Barreto och Sala borta också. Men Det ska ändå gå vägen då man besitter en offensiv trio längst fram som har mycket kvalité i sig vilket motståndarna saknar helt.

Empoli är nog ingen så värst imponerad av denna säsong. Anfallsspelet ser minst sagt dåligt ut och som lag spelar man inte alls så bra som man gjorde en del förra säsongen. Kvalitén i laget lyser med sin frånvaro måste man ju även tillägga. Och har man gjort någon bra match denna säsong så är det på hemmaplan man gjort det. Räknar inte den enda vinsten på bortaplan mot Pescara med 0-4 som en superbra match, siffrorna var i överkant mot seriens sämsta lag i nuläget. Här mot ett bra hemmalag i Sampdoria kommer man få problem, speciellt med gubbar som Quagliarella, Muriel, Schick och Alvarez. Man är helt enkelt för dåliga som lag.

Inga direkt avbräck att nämna, bara reservspelare i Barba och Zambelli. Så om det finns något positivt i detta Empoli så är det väl att man inte kan skylla på några avstängningar eller skador.

Så vi har alltså ett Sampdoria som spelat bra på slutet och som är hemmastarka. Som möter ett Empoli som är svaga på resande fot och inte imponerar någonstans. I min bok känns oddset för bra här på en hemmaseger. Så mitt spel blir Sampdoria att vinna till 1.81 som vi hittar hos BetAdonis.
  • Livestreaming
  • Virtual betting
  • Bra odds på mindre ligor
Feedback