Reklam
3 juni 2021 at 19:15 - Hockey, World Championship
3 jun 2021 at 09:31 (Uppdaterad 3 jun 2021 at 21:33) 03/06
6
0
Chans (1-X-2): 60-20-20%
Spelvärde: 105,60%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-1
NordicBet Spela nu hos NordicBet

Att Ryssland och Kanada möts redan i kvartsfinalen har att göra med att Kanadas usla gruppspel. De var inte lika dåliga som Sverige men nästan. Hade Tyskland - Lettland spelat oavgjort i sista gruppspelsmatchen hade Kanada missat slutspel för första gången någonsin. Men nu avgjorde Tyskland under ordinarie tid och Kanada är vidare som gruppfyra med endast tre segrar av sju möjliga i gruppspelet. Om Kanada varit svaga har det ryska laget imponerat. Etta i sin grupp med endast en förlust visar att favoriten är i bra form och de är också favoriter inför mötet mot Kanada.

Missa inte våra andra speltips inför kvartsfinalerna av ishockey-vm 2021!

Ryska laget har imponerat

Ryssland, eller ryska laget/Russian Olympic Committee, har varit stabila under turneringen. Enligt oddsen var man favorit att vinna hela ishockey-vm 2021 inför turneringsstart och det är inget som förändrats. I gruppspelet gick laget nästan rent efter segrar mot Storbritannien, Danmark, Schweiz, Sverige och Belarus. Den enda förlusten kom mot Slovakien. Därför vann laget också gruppen och är stora favoriter inför mötet mot Kanada.

Vad har hänt med Kanada?

Visst har man inte tillgång till samma spelarmaterial som man brukar men så svagt som laget presterat är vi inte vana vid. Kanada var extremt nära att missa slutspelet vilket hade varit första gången någonsin. Nationen inledde med tre raka förluster mot Lettland, USA och Tyskland. Därefter vände man på trenden genom att vinna mot Norge, Kazakstan och Italien. Men i sista matchen mot Finland förlorade laget igen.

Ryssland kammar hem segern

Det ryska laget har kanske övertygat mest av alla och allting tyder på att de lyckas ta sig förbi ett svagt Kanada. Vi tror fortfarande att Ryssland kommer att vinna hela turneringen och därför bör de inte vara några problem att vinna mot Kanada. Vi väljer därför att spela att Ryssland vinner matchen och avgör under ordinarie tid.

  • 100% upp till 100 kr i bonus!
  • Odds på division 4
  • För sportälskare!

Kommentarer

Feedback