Reklam

Real Sociedad - Valencia: Över 2,5 Mål

Matchcenter
29 september 2018 at 13:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Reale Seguros Stadium    Jesús Gil
29 sep 2018 at 10:53 (Uppdaterad 29 sep 2018 at 14:56) 29/09
35
0
Chans (över-under): 55-45%
Spelvärde: 110,00%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-1
William Hill Spela nu hos William Hill
Lördagens La Liga sparkar igång kring lunch och vi har ett riktigt fint möte på menyn då Sociedad tar emot Valencia hemma på Anoeta. Två offensiva gäng och tillsammans med en del defensiva avbräck så tror jag på mål till fint odds.

Real Sociedad har fått en hyfsad start på den här säsongen då laget samlat på sig åtta poäng efter raden 2-2-2. Då ska det noteras att laget spelat fyra av sex matcher på bortagräs så här långt och i en av de två hemmamatcher som laget haft så har motståndet varit Barcelona (1-2). Ny tuff hemmamatch under lördagen men La Real är inget lag som lägger sig på försvar inför de egna fansen, oavsett vad motståndet heter. Det blev rejält offensivt i senaste omgången hemma mot Rayo Vallecano (2-2) och jag förväntar samma upplägg nu. Juanmi är fortfarande avstängd men när Willian Jose nu är tillbaka så spelar det ingen som helst roll. Han hoppade in senast och fick dessutom rädda poäng med sitt 2-2 mål. Tyngre avbräck defensivt då Theo Hernandez är avstängd och Llorente fortfarande skadad. Det är täta matcher nu och Sociedad har ingen större bredd i försvarslinjen.

Valencia hade en mycket lyckad fjolårssäsong men har inte alls kommit upp i den nivå hittills denna säsong. Endast fem inspelade poäng på sex omgångar är långt ifrån godkänd, och laget är faktiskt fortfarande segerlösa. De hade Celta Vigo (1-1) på kroken i senaste omgången men Iago Aspas ville annat då han kvitterade runt 10 min från slutet. Marcelino spelar lite väl defensivt vissa stunder och 36% på hemmaplan mot Celta Vigo är nog inget som publiken vill se. Jag tror dock att den spelstilen kan vara bra för överspelet här. Valencia är otroligt kvicka i omställningarna och Sociedad är sällan med hemåt när spelet vänder. Samtidigt kan det vara riskabelt för gästerna att backa hem allt för mycket. Sociedad är skickliga på att ta sig runt längs kanterna och med en Willian Jose i boxen så blir det livsfarligt. Dessutom har Valencia en hel del defensiva avbräck till den här matchen då varken Garay, Gaya eller Piccini finns med i matchtruppen.

Två lag som behöver hoppa upp på vinnarspåret och jag tror därför på offensiva upplägg på Anoeta. Lägg till en del defensiva avbräck och vi borde få se minst tre mål i matchen. William Hill erbjuder 2.00 och det klickas i!

/[email protected]

 

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback