Reklam

Real Sociedad - Girona: Över 5,5 Kort

Matchcenter
22 oktober 2018 at 21:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Reale Seguros Stadium    Pablo González
22 okt 2018 at 10:26 (Uppdaterad 7 dec 2018 at 12:56) 22/10
25
0
Chans: 57%
Spelvärde: 106,02%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 6/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Jag har redan varit inne på att det blir målkalas i den här matchen men jag tror även vi kan få se många kort. En matchbild där det svänger mycket tillsammans med en kortglad domare borde göra susen.

Om vi startar med att kika på lagens kortsnitt den här säsongen så hittar vi Sociedad på hela 27 varningar så här långt. Det ger oss ett högt snitt på runt strax under 3,5 kort per match och det är anfallaren Juanmi som toppar den interna kortligan med fem gula och ett rött kort. Ingen fulspelande herre direkt men det är mycket snack och den varan finns det mer av hos Sociedad. Bollar vi över till Girona så hittar vi totalt 18 varningar hittills denna säsong, vilket ger oss ett mer blygsamt snitt på strax över 2 kort per match. Mer utspritt med varningarna hos Girona och det är ett lag som spelar en ganska fysisk fotboll.

Går vi vidare och tar oss en titt på dagens domare så är det Pablo Gonzalez Fuertes som håller i pipan. En relativt färsk herre som gjorde sin debut i La Liga under fjolårsäsongen, där han kastade ut hela 6 kort per match. Dessutom var han den domare som delade ut flest röda kort under säsongen. Något lugnare denna säsong, med 5 kort per match, men samtidigt har han haft ett par tacksamma matcher som dragit ner snittet. Han dömde bland annat Atletico - Huesca (3-0) som var iskall redan efter halvtimmen spelad. Mer fart i Sevilla - Celta Vigo (2-1) senast där Fuertes delade ut 7 gula och 1 rött kort. Det känns som en mycket bra domare för vårt kortspel.

Jag förväntar mig en matchbild där det kommer svänga mycket åt båda håll och det brukar vara den sortens matchbilder som är bäst när det kommer till kortspel. Lägg till en kortglad herre vid pipan och vi borde kliva över 5,5 kort. Unibet erbjuder 1,86 för detta!

/[email protected]

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback