Reklam

Real Sociedad - Deportivo Alavés: (AH: -0,75) 1

Matchcenter
26 september 2019 at 21:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Reale Seguros Stadium    David Medié
26 sep 2019 at 08:39 (Uppdaterad 26 sep 2019 at 22:52) 26/09
23
0

LaLiga

Chance (1-X-2) including handicap: 55-25-20%
Spelvärde: 136,70%
Lägsta spelbara odds: 1,30
Units: 8/10
Hit/Miss: 3-0
Bet365 Spela nu hos Bet365
Real Sociedad har tänkt otroligt smart i sina värvningar att satsa på unga talanger ett riktigt geni drag som fler borde ta efter?

Tja?

Nu har det varit lite för många stolpe ut tips men ny dag nya möjligheter. 

Spanien och LaLiga det här mötet mellan Real Sociedad och Alaves där det finns blågult i bägge lagen Alexander Isak i R Sociedad och Guidetti i Alaves ja Guidetti va säger man undrar ibland om han e nöjd med o bara tillhöra ett LaLiga lag utan att få spela han har inte spelat många matcher under 2 års utan det är nåt enstaka inhopp hit och dit finns ju nånstans en kapacitet i honom men som aldrig fått blomma ut och kommer inte gör det heller så länge han är kvar i Alaves. Jag tycker Alaves är ett väldigt tråkigt lag som spelar defensivt och idag ska dom få bekänna färg när ungdomarna i R Sociedad har fått tid på sig att spela ihop laget. Vilka underbara spelare det finns i det laget Martin Ødegard sällan skådat en bättre och kvickare spelare tror han kommer bli en av världens bästa spelare om nåt åt han påminner lite om Messi liten teknisk och snabb samt hans spelsinne bra att R Madrid lånade ut han så han kan mogna. Han kommer ta en plats i start 11an inom 2 år tror aldrig att Real Soc får köpa loss han fast man kan ju hoppas en som definitivt kommer stanna i Real Soc är Alexander Isak och kommer så småningom ta en plats i start 11an han startade mot Ath Madrid enda matchen från start hittills för Isak som stegvis vill och blir bättre.

Jag tror utan tvekan att Real Soc vinner matchen ikväll och spelar handicap lina Real Soc - 0,75 till oddset 1,84 vid uddamåls vinst så får du halva insatsen tillbaka och vinst på andra halvan.vinst men 2 mål el mer hela vinsten

//MarkusSuomi

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback