advert

24/02, PSV Eindhoven - Atletico Madrid

Ons 24 feb 2016 at 19:55 - Fotboll, Europa - UEFA Champions League
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Datum: 24/2-2016

Tid: 20:45

Plats: Philips Stadion, Eindhoven

PSV Eindhoven skrällde ordentligt i grupp B och tog sig vidare. United och Wolfsburg var favorittippade i gruppen, men United är inte sig själva och Wolfsburg vann gruppen. Detta ledde till att PSV lyckades sno åt sig andraplatsen tack vare ett bra hemmaspel. Atletico Madrid vann Grupp C med 3 poäng ner till Benfica och får börja på bortaplan. Det här är den sista matchen i första omgången av åttondelsfinalerna.

PSV Eindhoven har imponerat ordentligt i Champions League. Hemmaspelet har varit nyckeln i avancemanget, tre matcher tre vinster. Dessutom har man gjort två mål i varje match. I ligan fortsätter man prestera bra och ligger på förstaplats. En poäng mer än Ajax och obesegrade hemma i ligan också. Det brukar oftast vara en nackdel att börja hemma men för PSV kan det vara tvärtom. Hemmafansen kommer driva fram laget och säkert få med sig ett bra resultat. Dock får laget klara sig utan sin skyttekung Luuk de Jong som är avstängd. Dessutom så är Andes Guardado och Maxime Lestienne skadade och är utanför truppen.

Atletico Madrid har inte gått så bra som innan. Man blev utslagna av Celta i cupen och åkte på en rejäl smäll mot Villareal. Nu är det åtta poäng upp till ligaledaren och hoppet om en titel blir allt svagare. Simone får klara sig utan Tiago, Yannick Carrasco och Partey som är alla skadade. Atletico har också Madridderby på lördag att tänka på. Det är en poäng som skiljer lagen åt och vinner man kan man ta det lite lugnt. Samtidigt som det är så mycket prestige i dessa matcher. Griezmann var lite olycklig mot Villareal som inte fick in en boll. Men det är honom vi ska hålla en extra öga på. Han har stått för målen och spelet framåt. Samtidigt som Torres spelat upp sig lite på sistone men vi får väl se hur länge det håller.Att tippa på den här matchen är lite tufft. PSV är riktigt starka hemma och kommer förmodligen satsa på vinst. Samtidigt som Atletico nöjer sig säkert med ett bra resultat och inte trötta ut sig allt för mycket. Därför känns dubbelchans där valet PSV vinst eller oavgjort ett smart val. Hos Bet365 ger spelet 1.85 gånger pengarna.
Feedback