Reklam

Örebro SK – Jönköping Södra

11 april 2016 at 17:30 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
1
0
Vi är framme till den dagen då omgång 3 i Allsvenskan ska fullbordas. En av de matcher som kommer att spelas under dagen (11 april) är Örebro SK mot Jönköping Södra. En match som vi tror kommer bli en bra match då båda lagen verkar ha fått till sitt spel i inledningen av Allsvenskan 2016.

Tips med bra odds

Kvällens match mellan Örebro SK och Jönköping Södra tror vi kommer bli tajt. Örebro SK har stärkning av att inneha hemmaplan. Jönköping Södra har däremot fått en mycket förvånansvärt bra start på sin säsong och lyckats vara ett av de lag som fortfarande är obesegrat. Det är självklart något som stärker nykomlingen inför kommande matcher.

Odds på matchen
  • Örebro vinner matchen – 1.89
  • Matchen slutar oavgjort – 3.55
  • Jönköping Södra vinner matchen – 4.05
Vi har valt att ta med en vinst för Jönköping Södra i vår kupong. Det ser ut att vara starka, och gillar tydligen att spela som underdog. De vann senast mot Malmö FF, efter att ha gjort 3 mål. Det är inte vilket lag som helst som kan göra det mot mästarlaget Malmö FF. Stor anledning till att Jönköping Södra har fått ordning på sitt målskytte är Pawel Cibicki som är ett lån från Malmö FF. Han har fortfarande inte gått från planen i årets Allsvenska utan ha nätat.

Odds från Betsson

De odds som vi presenterar i detta speltips kommer från Betsson och är en bra bettingsida för dig som letar efter höga odds. Förutom höga odds så har även Betsson sett till att alla sina spelare får generösa erbjudanden.
  • 100% upp till 2500 SEK i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt
Feedback