Reklam

Örebro - Kalmar: Draw no bet: 1

Matchcenter
22 maj 2018 at 19:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Behrn Arena
21 maj 2018 at 21:52 (Uppdaterad 22 maj 2018 at 20:51) 21/05
56
0
Chans (1-X-2): 45-35-20%
Spelvärde: 110,15%
Lägsta spelbara odds: 1,44
Units: 7/10
Hit/Miss:
CoolBet Spela nu hos CoolBet

Örebro hade sju raka utan förlust innan Hammarby ändrade på den sviten, när de vann på Behrn Arena sedan två omgångar  tillbaka. Det var förövrigt en mardrömsmatch för Örebro som dessutom fick Kennedy Igbonaike och Johan Mårtensson utvisade och Brendan Hines-Ike drog på sig sitt tredje kort och missade därmed kommande matchen mot Djurgården. I matchen mot Djurgården syntes det att saknaden av Kennedy Igbonaike var enorm, då Örebro knappt skapade en enda målchans. Det blev en 2-0 förlust i den matchen. 

Kalmar såg riktigt bleka ut mot Brommapojkarna senast och förlorade rättvist med 2-1. De hade svårt att komma till avslut överhuvudtaget och det kändes som att Brommapojkarna var mer sugna på att utöka sin ledning vid ställningen 2-0, än vad Kalmar var att reducera. 

Kalmar har vunnit två bortamatcher hittills, men det har varit mot två nykomlingar - Dalkurd och Trelleborg. Men spelet på bortaplan har inte sett lika bra ut som det brukar göra på Guldfågeln Arena och i dagens match mot Örebro kan det bli tufft. Örebro får tillbaka Hines-Ike i försvaret, Mårtensson på mittfältet och Kennedy Igbonaike i anfallet. Örebro kommer vara revanschsugna efter de två raka förlusterna och de kommer göra allt på hemmaplan för att komma tillbaka på vinnarspåret igen. Kalmar såg som sagt riktigt bleka ut och jag tror inte att de kan få med sig mer än en poäng. Jag spelar Örebro Draw no bet.

  • Hög återbetalning
  • grymt bra välkomstbonus
  • relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback