Reklam

Örebro - AIK: Båda lagen gör mål: Nej

Matchcenter
18 april 2018 at 19:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Behrn Arena
17 apr 2018 at 22:59 (Uppdaterad 14 maj 2018 at 08:34) 17/04
23
0
Chans: 56%
Spelvärde: 100,80%
Lägsta spelbara odds: 1,79
Units: 6/10
Hit/Miss:
Betsafe Spela nu hos Betsafe

AIK har inte övertygat spelmässigt i inledningen av säsongen men i derby mot Djurgården såg det bättre ut än i de tidigare två matcherna. Det såg stabilt ut i försvaret som vanligt och de kändes dessutom vassare i anfallsspelet. Goitom och Elyounoussi såg ut att trivas tillsammans på topp. 

Örebro tog en viktig trea nere på ett blåsigt Vångavallen efter att Besara vänt 1-0 underläge till seger med sina två fullträffar. Viktigt för självförtroendet men spelet var inte den bästa. 

AIK har fått fin start på säsongen men spelet kan bli mycket bättre och då syftar jag på anfallsspelet. Försvaret finns det inte så mycket att klaga på då AIK lägger mest fokus där. Örebro har inte imponerat spelmässigt i någon match hittills och då framförallt i det offensiva spelet, det är bara Besara som spelat ganska bra. Idag tror jag att Örebro kommer få det tufft att få hål på AIK som brukar vara defensiva på bortaplan. Gnaget har inte varit vassa framåt så det finns inga garantier på att de nätar heller för den delen. Jag tror inte på någon målrik match idag och kommer därför att spela på att båda lagen inte gör mål.

Talar för spelet: 

  • AIK har spelat defensivt hela förra säsongen och det gör man även i år. Man släpper till få målchanser men man skapar för den delen inte så mycket framåt heller.
  • Ösk har spelat dåligt i det offensiva spelet och mot Allsvenskans bästa defensiv kommer man få det tufft.
  • 100% upp till 500 SEK i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback